DODJELA GRAMMYJA

Djevojka koja je sjedila pored J.Lo i Afflecka otkrila kako je reagirao na šale na njegov račun: ‘Opet ovo...‘

Holivudski glumac tijekom cijele večeri izgledao je ‘mizerno‘ i ‘indiferentno‘ što je izazvalo niz komentara po Twitteru

Jennifer Lopez i Ben Affleck

 Cbs/Planet/Profimedia/Cbs/planet/profimedia

Društvenim mrežama već neko vrijeme kruže fotografije holivudskog glumca Bena Afflecka na dodjeli Grammyja, a na kojima izgleda “mizerno” i “nezainteresirano” što je na Twitteru uzrokovalo brojne šale na glumčev račun.

“Ben Affleck, trepni ako si dobro”, “Izgleda mi kao da bi radije bio kod zubara”, “Čini mi se da Bena Afflecka deset minuta dijeli od plača zbog prijeko potrebne cigarete”, nizali su se komentari.

Filmski glumac navodno je znao da je ponovno postao “internetska zvijezda”, i to još tijekom same ceremonije. Naime, jedna korisnica TikToka, koja je na dodjeli služila kao "popuna mjesta", sjedila je upravo pored glumca i njegove supruge, pjevačice i glumice Jennifer Lopez.

- Bila sam pored njih neko vrijeme sa svojim prijateljem Jackom. Nismo razgovarali s njima jer Ben nije izgledao sretno, ali bili su tako slatki zajedno. Pokazala mu je mobitel i rekla: “O bože, dušo, vidi ove šale koje kruže o tebi!”, na što je on odgovorio: “Opet ovo…” Odlučio je ne promijeniti izraz lica. Volim što ga nije bilo briga!, podijelila je na TikTok snimci.

- Jennifer je vidjela jednu šalu na internetu te mu rekla: “Dušo, ovo je tako smiješno, vidi!”, na što je on odgovorio: “Isuse Kriste”. Ali bili su stvarno slatki zajedno, kao da su im ruke stalno bile isprepletene, istaknula je.

@almostannna Replying to @canadiansupernova #greenscreen this is prob the funniest story i have it was so silly. Feeling overhelmed by this attention so im gonna take a break from all of this, i shared the big things and the how-to but all this attention is a lot haha:) I answered all the important questions already, good luck guys! Hear about it more on @hitqldbreakfast tonight! #seatfiller #grammys ♬ Selfcare-demo - Bella Moulden

Holivudski par, koji u posljednje vrijeme izgleda napeto u javnosti, uhvaćen je u neugodnom razgovoru tijekom ceremonije kada je Jennifer navodno rekla Benu da se potrudi izgledati “više prijateljski i motivirano”, na što je on navodno rekao “možda budem”. U trenutku kada je vidjela da je kamera snima, Jennifer se skamenila te pokušala izrazom lica prekriti neugodni incident.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Cbs/Planet/Profimedia/Cbs/planet/profimedia

Također, par je uhvaćen kako se prepire na premijeri njezina filma “Shotgun Wedding” 18. siječnja. Dok je Jennifer smireno gledala u Bena, on je samo postajao sve crveniji. Odbijala je odgovoriti na njegovo agresivno držanje što je njega, kako se činilo, samo dodatno iritiralo.

Međutim, ubrzo nakon dodjele Grammyja, pjevačica i glumica objavila je istaknute trenutke s velike večeri gdje je napisala: „Uvijek najbolje vrijeme s mojom ljubavi, mojim mužem”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:03