VIRALNI HIT

Djevojka koja je udomila DiCaprijevog haskija: ‘Mislila sam da je trbušasti muškarac Camilin tata kad ono - Leo!‘

TikTokerica je prenijela priču prijateljice koja je četveronožnog člana obitelji našla u domu zvijezde i njegove tadašnje djevojke

Leonardo DiCaprio i Camila Morrone s psima krajem 2020. godine

 Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Društvene mreže bogat su izvor urnebesnih priča. Jedna takva je i objava na TikTok profilu američke pjevačice Izze Roze, koja je prenijela pomalo bizaran celebrity doživljaj svoje prijateljice Nede Mazd. Neda je, naime, 2020. godine, neposredno prije početka pandemije, odlučila udomiti psa. Priča je postala viralna jer ju je želja za četveronožnim članom obitelji povezala s Leonardom DiCapriom i njegovom bivšom djevojkom Camilom Morrone.

Neda se obratila azilu "Hollywood Huskies", koji spašava haskije i mješance haskija s područja cijele južne Kalifornije. Azil ima politiku provjere i privremenog udomljavanja kod pouzdanih suradnika, prije no što psa odluče dati u trajni dom, a surađuju i mnogim slavnim osobama.

Mazd, koja inače živi u Malibuu, sa svojim je svojim ocem došla na Beverly Hills, gdje se trebala susresti s parom koji je privremeno skrbio o sibirskim haskijima Jacku i Jill.

- Došli smo pred tu golemu rezidenciju s hrpom čuvara, čak i čuvarskom kućicom. Znali smo čim smo vidjeli adresu da se radi o nekom bogatom, no ovo je bilo više od očekivanog. Čudila sam se svim tim čuvarima, a moj tata je rekao kako je to normalno za taj kvart - ispričala je i priznala da je ipak bila šokirana raskošnim okruženjem.

- Djevojka s kojom sam razgovarala bila je jako mlada. Pokazala mi je gdje psi žive, igrali smo se s njima, provela me okolo. Psi su bili zaigrani i opušteni. Vidjela sam teniski teren, fontanu... Sve je bilo jako raskošno - objasnila je Mazd. Zatim se u jednom trenutku u dvorištu ukazao "sredovječni muškarac" s trbuščićem i šiltericom na glavi, koji im je mahnuo. Mazd se kune da nije prepoznala DiCaprija.

- Pitala sam djevojku: "A, to ti je sigurno tata?". Ona me onako čudno, sumnjičavo pogledala i rekla: "Ne, to mi je dečko". Bila sam zbunjena. Mislim, bio je barem 20 godina stariji od nje! No samo sam rekla: "Aha, OK." - nastavila se prisjećati Neda koja je na kraju udomila Jacka. Njezino druženje s Camilom nije tu završilo. Naime, djevojke su se više puta sastale da bi se nmjihovi psi mogli igrati zajedno. Glumca više nije susrela.

Ona je u međuvremenu, čeprkajući po internetu, shvatila da je trbušasti, stariji tip Leonardo DiCaprio, da je Camila model, da ima više milijuna pratitelja na Instagramu... I usprkos komentarima na društvenim mrežama tvrdi da, iako je bila svjesna da se radi o jako bogatim ljudima, pri prvom susretu nije imala pojma da je u domu jedne od najvećih holivudskih zvijezda.

DiCaprio i Morrone su kasnije udomili još jednu Jackovu sestru, Sally. Psi su dodatno otežali razlaz glumca i njegove djevojke nakon gotovo pet godina veze. Ni jedno ih se nije željelo odreći pa su pokušali organizirati da svatko dobije svoje vrijeme sa Sally i Jill. Njihovi su poznanici rekli da ni ona ni on nisu bili presretni zbog takvog aranžmana.

Usput, Jack i Jill su psi zbog kojih je DiCaprio ulazio u smrznuto jezero kada su ga "posjetili na setu" dok je snimao film "Don‘t look up". Jedan od nestašnih štenaca odlutao je i propao kroz led, a dok ga je Leonardo pokušavao izvući i drugi je "pomažući" završio u vodi pa je nastao popriličan kaos. Kasnije je u intervjuima otkrio kako su psići, iako kao pasmina povezani s hladnim sjeverom, ipak bili navikli na kalifornijsku vrućinu. Zato su od ledeno-hladne vode bili u totalnom šoku. Morrone, koja je u međuvremenu počela graiti uspješnu glumačku karijeru, i danas udomljava haskije i promovira rad azila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 01:10