RASKOŠAN ŽIVOT

Dobila otkaz u policiji zbog muža dilera: ‘Kokaina je bilo posvuda, čak i na njenoj članskoj iskaznici za teretanu!‘

Londonski Times izvještava da se Julian Agalliu svojim klijentima hvalio da mu supruga radi u policiji

Rasvinder Agalliu i suprug Julian

 Facebook/Rasvinder Agalliu

Londonska policajka i kraljica ljepote dobila je u studenome otkaz u policiji, ali tek sada se doznao pravi razlog. Njezin suprug Julian Agalliu, porijeklom iz Albanije, bio je diler droge, koji je u petak proglašen krivim za krijumčarenje i preprodaju droge, piše Daily Mail.

Rasvinder Agalliu, koja je između ostalog posjedovala automobil Audi vrijedan 81.000 eura, dobila je otkaz u studenome nakon odluke disciplinske komisije, ali potpuni detalji tek sada su isplivali. Članovi komisije nisu povjerovali u njezinu priču da nije znala za sumnjive poslove svoga supruga Juliana, piše Daily Mail.

Londonski Times izvještava da se Julian Agalliu svojim klijentima hvalio da mu supruga radi u policiji.

Također pišu da je policija prilikom pretresa njihova doma u Enfieldu pronašla kokain. Droge je bilo i na njezinoj članskoj iskaznici za teretanu te u kutiji Louisa Vuittona. Zaplijenjene su i digitalne vage, više od 17.000 funti u gotovini, te policijski radio koji je Rasvinder dobila nekoliko mjeseci prije nego što je izbačena iz policije.

Policajka je uhićena pod sumnjom da je krijumčarila i preprodavala drogu nakon što je policija 25. listopada pretresla dva njezina doma u Londonu 2020. godine. Tada su zaplijenili pancirku koja je pripadala njoj, komplet lisica, dijelove uniforme i dokumentaciju te diskove s razgovorima povezanima za prijestup koji je vodila.

Agalliu je radila u policiji gotovo 20 godina, a tvrdi da je karijeru u policijskoj službi Metropolitanske policije započela sa 17 godina.

Udana majka troje djece sudjeluje na natjecanjima ljepote, tvrdi da je instruktorica fitnesa i sanja o glumačkoj karijeri.

- Jedna mala priča o meni. Radim u policiji već 17 godina, kolege misle o meni da sam toliko glamurozna da osjećam da bih trebala raditi nešto kreativnije. Ja sam tip žene koja se voli ponositi izgledom i svako jutro se dotjerati, što me stvarno motivira za cijeli dan, napisala je na jednom od svojih profila na društvenim mrežama.

Nije optužena za kazneno djelo krijumčarenja droge, ali je utvrđeno da je prekršila standarde profesionalnog ponašanja. Njezinu obranu disciplinska komisija je odbacila kao nevjerodostojnu.

Nisu povjerovali u njezinu priču da joj suprug zarađuje između 1000 i 4000 funti tjedno kao privatni kuhar za nogometaše. Bio im je sumnjiv njezin raskošan životni stil koji je podrazumijevao plaćanje 5800 eura mjesečno za najam raskošnih vila i automobila.

Suprug policajke Julian Agalliu svoju kaznu doznat će 9. veljače iduće godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:22