KONTROVERZNA SCENA

‘Dobila sam slom kad su mi predložili da idem u sobu s Giulianijem, mislila sam da će me zaraziti‘

Rudyj Giuliani, bivši gradonačelnik New Yorka i odvjetnik Donalda Trumpa na dan snimanja scene odbio se testirati na koronavirus
 Amazon Prime Video - Four By Two/AFP

Zvijezda filma Borat 2, Maria Bakalova (24), otkrila je u nedavnom intervjuu za GQ Hype kako ju je Sacha Baron Cohen upitao je li joj 'ok' da snima scenu njezinog intervjua s Rudyjem Giulianijem, bivšim gradonačelnikom New Yorka i odvjetnikom Donalda Trumpa, nakon što se odbio testirati na covid.

Bugarska glumica koja je u filmu igrala Boratovu kći, tinejdžericu Tutar, 76-godišnjem Giulianiju lažno se predstavila kao novinarka jedne konzervativne TV postaje te ga je prilikom kontroverzne scene dovukla u hotelsku sobu.

Bakalova priznaje kako je paničarila i kako je bila zabrinuta zbog koronavirusa.

- U jednom trenutku pomislila sam, 'hoću li biti u stanju postavljati pitanja?' Morala sam ga pitati hoće li sa mnom ići u sobu. To je bila jeziva situacija, pogotovo za nekog tko prvi put u životu nekoga mora intervjuirati - kazala je mlada glumica.

- Paničarila sam jer moram postaviti to pitanje - kazala je. Tog dana Giuliani je se odbio testirati na koronavirus, što ju je kaže, dodatno uplašilo.

- To je bilo odmah nakon što je pandemija koronavirusa počela. I znali smo ranije tog dana da se odbio testirati. Unatoč tome, filmska ekipa je odlučila riskirati i ipak snimati scenu 'jer je vrijedna rizika', a Sacha Baron Cohen ju je pitao je li joj u redu nastaviti snimanje.

- Ok, ajmo to napraviti - odgovorila sam mu.

U vrlo posramljujućoj snimci filmske scene vidi se kako Giulianiju u hotelskoj sobi prilazi mlada televizijska novinarka. Dok je ona u sobi on poseže rukom u hlače i dodiruje si genitalije.

Neugodna scena uslijedila je nakon što je Giuliani dao intervju za nepostojeću konzervativnu TV postaju. Lažna novinarka prekida ga riječima kako bi bilo najbolje da odu na piće, no tada u sobu upada Borat, odnosno Baron Cohen, odjeven u žensko donje rublje.

- Nemoj to raditi, ona je prestara za tebe, ima 15 godina - urla Cohen na zbunjenog Giulianija i tada se doznaje da je novinarka Boratova kćer.

- Morali smo stvarno bježati jer je zaista nazvao policiju i otišli smo iz države - komentirala je Bakalova kontroverznu scenu.

Giuliani je kasnije istaknuo kako je bio potpuno odjeven cijelo vrijeme i kako si je u spornom trenutku stavljao košulju u hlače.

Bakalova je priznala kako je mislila da je Sacha lud što misli da će uspjeti zavarati Giulianija.

- Kad sam prvi put pročitala scenarij pitala sam ga tko će glumiti Rudyja Giulianija? Kad mi je odgovorio da se zaista radi o pravom Giulianiju, pomislila sam 'O Bože, ti si poludio. To se nikada neće dogoditi' - ispričala je Bakalova.

Giuliani je u srpnju prošle godine policiji prijavio da mu je u sobu upao nepoznati, čudno odjeveni muškarac.

- Čovjek je ušao trčeći, u luđačkom outfitu, rekao bih da se radi o ružičastom transseksualnom načinu odijevanja. Nosio je ružičasti bikini sa špagicama, imao bradu i gole noge te je izgledao apsurdno. Ušao je u sobu, vikao i vrištao, pa sam pomislio da je riječ o nekakvoj prijevari i sve sam prijavio policiji - stoji u prijavi.

Giuliani je dodao kako je tek naknadno osvijestio da se radi o slavnom komičaru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 06:18