NISU NA ISTOJ VALNOJ DULJINI

DOBITNICA GRAMMYJA U RATU S REPERIMA Billie Eilish: 'Lažu u pjesmama'; Fanovi: 'Se**š po žanru od kojeg kradeš, tipičan karijerni put jedne bjelkinje'

 
Billie Eilish
 AFP

Nakon što je na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja osvojila pet nagrada, Billie Eilish u intervjuu koji je dala za časopis Vogue govorila je o svojoj karijeri i glazbenoj sceni općenito. Pritom se ova 18-godišnjakinja obrušila na repere, što se nikako nije svidjelo poklonicima tog žanra.

- Njihovi stihovi su lažni. Izmišljaju sve te priče o ženama, puškama, pištoljima, oružju općenito... To što određena priča nije stvarna, ne znači da ista ne može biti i važna - izjavila je Billie pa nastavila:

- Previše je pjesama u kojima izvođači lažu, osobito reperi... 'Imam AK-47, je**no sam takav...'; Kakav? Pa uopće nemaš pištolj! Ili 'sve moje kučke'; Koje kučke? To je jednostavno laganje! - smatra pjevačica, a prenosi The Mirror.

No sudeći po komentarima, ljubitelji rapa misle drugačije.

- Koristi glazbu pod utjecajem rapa i hip-hopa kako bi postala slavna, uzima estetiku rapa i hip-hopa kako bi od sebe stvorila novu modnu ikonu i onda javno sere po tom istom rapu i hip-hopu!

Tipičan karijerni put jedne bjelkinje! Bravo, Billie! Evo, trebali su uhititi Johnnyja Casha jer je pjevao kako je upucao čovjeka u Renou, još je sve i priznao - odbrusili su joj iz reperske zajednice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:03