PROVOKATIVNA NINA

'DOBRA PJESMA VIŠE NIJE DOVOLJNA. SLIJEDIM TREND NA KOJEM SU DOKTORIRALE SEVERINA, NIVES I LIDIJA' Najpoznatija slovenska pjevačica osvaja Hrvatsku

 

Provokativna slovenska pjevačica Nina Donelli (20) sve je prisutnija na hrvatskom tržištu i to zahvaljujući prvenstveno svojim društvenim mrežama na kojima je prati više tisuća hrvatskih obožavatelja. Većinom su to mlađi muškarci, ali i djevojke, koje zgodna Nina 'izluđuje' svojim sexy fotografijama s koncerata i egzotičnih putovanja.

Prošlog tjedna vratila se Nina tako puna dojmova sa zimskog odmora iz Dominikanske Republike, na radost svojim brojnih obožavatelja. Nije im ostala dužna pa se okupana morem i suncem pohvalila svojim zategnutim tijelom s tropskih plaža što je izazvalo pravu eksploziju oduševljenja na njezinim društvenim mrežama.

Processed with VSCO with t1 preset

- Mi pjevačice na ovim prostorima, da bi bile uspješne i da bi naši koncerti bili posjećeni, moramo se dodatno angažirati kako bismo s publikom bile u posebnom odnosu. Dobra pjesma više nije dovoljna. Glazba se odavno prestala samo slušati, sada pjesma postane popularna ovisno o atraktivnom spotu i posjećenosti na društvenih mrežama, a ne, kao nekad, radijskim emitiranjem. Ništa ja nisam izmislila nego samo slijedim trend koji su kod nas već doktorirale Severina, Nives i Lidija, kaže Nina koja već skoro dvije godine uživa status najpopularnije slovenske pjevačice.

A sa spomenutim kolegicama iz Hrvatske, redovito zajedno nastupa. Prošlog vikenda nastupala je tako sa Severinom na istom koncertu, na karnevalu u Ptuju.- Severina je puno starija i iskusnija kolegica, mega zvijezda i drago mi je da od nje dosta toga mogu naučiti, kao i od mnogih starijih kolegica. No, ja imam svoju priču i svoj film i ne posustajem u onome što sam si zacrtala. A to je da me uskoro češće gledate i slušate na hrvatskoj estradi; očekuje vas pregršt senzacija, poručuje slovenska ljepotica.

Processed with VSCO with t2 preset

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:34