SEKS, GRAD I DRAMA

Dobre vijesti za fanove: ‘Iako je rečeno da neće biti u novim epizodama, ipak se vraća!‘

Nastavak priče kojeg su nazvali "And Just Like That..." prati sada 50-godišnje prijateljice u novim okolnostima
Sex and the City, Sarah Jessica Parker i Chris Noth
 Archives du 7eme Art/Photo12 via AFP

Dok je još uvijek sva pažnja svjetskih medija usmjerena na ponovno okupljanje "Prijatelja", a Jennifer Aniston pomalo dodaje i ulje na vatru prepričavajući kako je izgledalo kad je Brad Pitt gostovao u toj američkoj hit seriji i tako "soli ranu" Angelini Jolie koja je upravo izgubila parnicu od svog i Jenniferinog bivšeg, napreduje pretprodukcija druge velike uspješnice - novih nastavaka "Seksa i grada".

Kako je to upravo potvrdio HBO, Chris Noth ipak će se vratiti u seriju kao Mr. Big ili kako su kod nas preveli nadimak njegova lika - Faca. Iako su prve informacije bile oprečne i više u korist onih koji su govorile da danas 66-godišnji Noth neće sudjelovati u novoj sezoni "Seksa i grada", nastavak priče kojeg su nazvali "And Just Like That...", teško je zamisliv bez ljubavi života Carrie Bradshaw koju tumači Sarah Jessica Parker (56). To naravno ne znači i da je to neizvedivo, jer ako se može bez Samanthe (Kim Cattrall), koja je bila jedna od te četiri slavne prijateljice, onda bi se moglo i bez Face. No neće morati, tako da će producenti ovog ljeta krenuti u snimanje deset polusatnih epizoda zajedno s Nothom. Ugovor je već potpisan, a producenti oduševljeni.

image
Sex and the City
Vince Bucci

"Presretan sam jer će Noth sudjelovati u snimanju novih epizoda serije. Kako bismo uopće mogli napraviti novo poglavlje 'Seksa i grada' bez Face?", izjavio je producent Michael Patrick King. Kako su nagovorili Notha, što prema svemu sudeći evidentno nije bilo lako s obzirom na to da snimanje u New Yorku samo što nije počelo, nije poznato, baš kao i da li će se Noth pojaviti u svim epizodama.

No ono što je poznato još otprilike kada je krajem prošle godine potvrđeno da će biti novih epizoda "Seksa i grada" jest da priča prati sada 50-godišnje prijateljice Carrie (Jessica Sarah Parker), Mirande (Cynthia Nixon) i Charlotte (Kristin Davis), i prikazuje kako njihovo prijateljstvo, životi i ljubavne veze izgledaju danas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:06