PROSLAVILI BEZ MAME

Doček s djedom: Prijović Novu godinu provela radno, a njen sin u društvu njenog oca

Aleksandra Prijović je tijekom te večeri nastupala u Sava centru, a sve je posjetitelje iznenadila novim stajlingom

Aleksandra Prijović

 Ranko Suvar/Cropix

Aleksandra Prijović, pjevačica koja je prošle godine osvojila cijelu regiju održavši nevjerojatne koncerte diljem Balkana, Novu godinu provela je radno.

Iako je njezina majka tijekom turneje bila zadužena za čuvanje sina Aleksandra, ovaj put je tu ulogu preuzeo njezin otac Nedeljko, koji joj je također velika podrška u svemu. Naime, Nedeljko je na svom Instagram profilu podijelio fotografije i pokazao kako brine o svom unuku koji praznike provodi s njim i Aleksandrinom maćehom.

image

Aleksandar tijekom dočeka Nove godine

Instagram/screenshot/

Zajedno su pozirali sjedeći na krevetu, a onda je maleni Aleksandar nastavio igrati igrice, dok je u pozadini svirala pjesma "Ja vragolan i moj deda".

image

Aleksandar i njegov djed tijekom dočeka Nove godine

Instagram/screenshot/

Podsjetimo, Aleksandra Prijović je tijekom te večeri nastupala u Sava centru, a sve je posjetitelje iznenadila novim stajlingom.

Naime, pjevačica je zablistala u crnoj haljini, ali i s novom frizurom.

- Svakako da sam imala velike snove, ali bio sam sretna što sam u svakom gradu imala po jedan koncert, zapravo to mi je i bila želja, a onda se dogodilo nešto što nitko nije očekivao. Sada bih voljela biti više s obitelji, raditi koncerte, tako da imam više vremena. Prije sam radila 2-3 puta tjedno, ali svaki vikend, a sad imam više vremena pa bih i ove godine slobodno vrijeme voljela provesti s obitelji - rekla je Prijovićka novinarima i objasnila kako je došlo do promjene frizure, piše Kurir.

- Uništila sam kosu od silnih snimanja, koncerata, pa mi je frizerka savjetovala da je skratim kako bi moja kosa bila zdravija. Meni je super, nisam neko tko voli mijenjati stvari, ali poslušam kada netko vodi računa o meni - rekla je Prijović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 20:18