JAVNA STVAR

Dok bivši strastveno ljubi kiropraktičarku, slavna glumica slomljena je zbog raspada braka: ‘Još se nije oporavila‘

Nakon što su fotografi uhvatili Galafassija kako strastveno ljubi Shannon Egan, uslijedilo je službeno priopćenje da se par razišao

Toni Collette

 Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia

Australska zvijezda Toni Collette navodno još uvijek jako pati zbog raspada svog braka. Prije tri mjeseca njezin je razvod od supruga Davea Galafassija dospio na naslovnice i kako piše Daily Mail, prijatelji kažu kako 50-godišnja glumica ima dug put pred sobom da postavi svoj privatni život natrag u normalu.

"Nije se oporavila od razlaza i vjerojatno neće uskoro", rekao je dugogodišnji prijatelj glumice za Woman‘s Day. Izvor je također rekao da je Toni slomljena što je njezin razlaz postao toliko javan i da nastoji uživati ​​u poslovnim obvezama, poput promocije svog najnovijeg filma "The Estate".

"Toni je zapravo pravo čudo kako se može sabrati i nastaviti funkcionirati. Promotivna strana filmskog posla nešto je u čemu obično uživa, ali ne i sada kada joj je život u neredu", rekao je prijatelj.

image

Dave Galafassi i Toni Collette

Chris Delmas/Visual/Profimedia/Chris Delmas/visual/profimedia

Pored toga kako Collett s bivšim suprugom ima djecu, 14-godišnju kćer Sage i 11-godišnjeg sina Arla, zabrinuta je kako će riješiti pitanje zajedničkog roditeljstva. Dave, koji je bio bubnjar u indie rock bendu kada je upoznao glumicu, potvrdio je njihov razlaz u prosincu kada su ga fotografi uhvatili kako strastveno ljubi kiropraktičarku Shannon Egan na Manly Beachu u Sydneyu. Daily Mail Australia kontaktirao je Collettine predstavnike za javnost u vezi fotografija, a nekoliko sati kasnije uslijedilo je službeno priopćenje da se par razišao u zajedničkoj izjavi objavljenoj na glumičinom Instagram profilu.

"Ujedinjeni smo u našoj odluci i rastajemo se uz stalno poštovanje i brigu jednih za druge. Naša su nam djeca od najveće važnosti i nastavit ćemo napredovati kao obitelj, iako u drugačijem obliku. Zahvalni smo na prostoru i ljubavi koju nam dajete dok se razvijamo i mirno prolazimo kroz ovu tranziciju. Veliko hvala", stajalo je među ostalim u priopćenju.

Sada već bivši par upoznao se 2002. na predstavljanju debi albuma ‘Metal Detector‘ Galafassijevog benda u Sydneyju, a drugi susret dogodio se samo nekoliko dana kasnije na kućnoj zabavi. Vjenčali su se uz budističke rituale na njezinom imanju u Berryju manje od godinu dana nakon što su se upoznali, u siječnju 2003. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:05