UŽIVA NA ODMORU

Dok Carla svakodnevno vježba, Sarkozy se malo zapustio: No na jahti je bio vrlo živahan u kupaćim gaćama

Bivši predsjednik bio je izvan forme u usporedbi sa svojom suprugom, koju se i u 54. godini još uvijek viđa na modnim pistama

Carla Bruni i Nicolas Sarkozy

 Adriano Conte/Lapresse/Profimedia

Bivši francuski predsjednik Nicholas Sarkozy i njegova supruga i manekenka Carla Bruni snimljeni su kako uživaju na kupanju dok su odmarali na jahti u blizini Balearskih otoka.

Sarkozy (68) je viđen kako se zabavlja s Bruni (54) s kojom se vjenčao 2008. u Parizu, godinu dana nakon što je postao predsjednik.

Bračni par trenutno je na odmoru na Ibizi, a večerali su u restoranu Moli de Sal na plaži Illetes na obližnjem otoku Formentera.

Sarkozy je izgledao živahno za svoje godine, uživao je u skakanju s broda i plivanju prije nego što se vratio na brod u zagrlio svoju suprugu.

image

Carla Bruni i Nicolas Sarkozy

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
image

Nicolas Sarkozy

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

No ipak, bivši predsjednik bio je izvan forme u usporedbi sa svojom suprugom, koju se i u 54. godini još uvijek viđa na modnim pistama, gdje nosi revije za svjetski poznate brendove.

image

Nicolas Sarkozy i Carla Bruni

Adriano Conte/Lapresse/Profimedia

Fotografije dolaze nakon što je bivša prva dama Francuske izjavila kako vježba dva sata dnevno kako bi zadržala vitku i zavidnu liniju. U razgovoru za francuski časopis Madame Figaro, pjevačica i manekenka je ranije ovoga mjeseca govorila o povratku na modnu pistu za Balmain i poziranju na kampanji Yves Saint Laurenta.

Bruni je, naime, priznala kako se osjeća ‘prestaro‘ za manekenstvo te da joj je čudno zbog činjenice da ima dovoljno godina da bude majka mlađe manekenke s kojom je bila na setu.

Slavna ljepotica priznala je da je išla na terapiju kako bi se riješila straha od vezanja, a brak sa Sarkozyjem smatra ‘postignućem‘.

image

Carla Bruni

Geoffroy Van Der Hasselt/AFP

Bruni je rekla kako nema poseban odnos prema ljepoti te da više voli šarm i gracioznost.

- Ljepota je također neugodnost, dodala je, rekavši kako se osjeća ‘destabilizirano‘ zbog povratka manekenstvu u kampanjama za Yves Saint Laurent i Balmain nakon duge pauze.

Osvrćući se na svoje rane godine, Bruni je rekla da se osjećala visokom i vitkom, ali također i nevidljivom. Objasnila je kako je kasno ušla u pubertet, zbog čega su joj se sviđali pogledi koje je dobivala na plaži kao 17-godišnjakinja. Priznala je da voli zavoditi i ugađati ljudima, ali bez seksualnog cilja, a da je ugađati drugima zanimljivije od ljepote koja s godinama blijedi.

Rekla je da još uvijek voli modu i da ljude koje poznaje unutar industrije smatra ‘drugom obitelji‘.

Govoreći o svojom braku sa Sarkozyjem, kaže da joj je bilo važno da se uda. Manekenka je priznala da se prije borila s obvezivanjem, ali smatra da joj je terapija pomogla da se nosi s tim problemom. Kazala je i da je njezin brak sa Sarkozyjem veliko postignuće. Govoreći o svojoj desetogodišnjoj kćeri Giuliji, nakon što je podijelila njezinu sliku na Instagramu, rekla je da se nada da će biti dobro odgojena.

Bruni, koja s francuskim radijskim voditeljem Aurelienom Enthovenom ima sina Aureliena, dodala je da odrasli koji se dobro ponašaju najčešće odgajaju djecu koja se dobro ponašaju.

Kako kaže, njene omiljene osobine su ljubaznost i velikodušnost te se trudi biti prisutna majka svojoj djeci i pružiti im podršku koliko god može.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 10:23