NIJE MU SVEJEDNO

Dok Gigi uživa u novoj ljubavi s Bradleyjem Cooperom, njezin bivši ‘puca‘ od ljubomore: ‘Nikad to neće prihvatiti‘

Ranije su viđeni Hadid i Cooper kako se drže za ruke u Londonu

Zaynu Maliku smeta veza Gigi Hadid i Bradleyja Coopera

 Profimedia/

Veza Gigi Hadid i Bradleyja Coopera smeta njezinom bivšem dečku i ocu njezina djeteta Zaynu Maliku.

"Zayn nije zadovoljan njihovom vezom i nikada neće biti", ekskluzivno otkriva izvor u novom broju Us Weeklyja, nekoliko dana nakon što su Hadid (28) i Cooper (49) fotografirani kako se drže za ruke u Londonu. Hadid i Cooper u romantičnoj su vezi od listopada 2023.

image

Gigi i Bradley

Goffphotos.com/Goff Photos/Profimedia/Goffphotos.com/goff Photos/profimedia

Izvor tvrdi kako je Cooper "glas razuma" za Hadid u odnosu suroditeljstva koji ima s Malikom nad trogodišnjom kćeri Khai. Naime, Cooper zna kako održavati prijateljske odnose s bivšima jer ima kćer Leu De Seine (6) s bivšom djevojkom Irinom Shayk s kojom je bio u vezi od 2015. do 2019. godine.

Hadid je šest godina hodala s Malikom, od 2015. do 2021. Vijest o njihovom konačnom razvodu došla je nakon što je Malik optužen za četiri kaznena djela uznemiravanja nakon navodne svađe s Hadidinom mamom, Yolandom Hadid, u listopadu 2021. Malik je odbacivao optužbe.

image

Zayn Malik i Gigi Hadid

Hahn Lionel/abaca/Abaca Press/Profimedia/

Malik je bio šutljiv o incidentu, osim nekoliko izjava na društvenim mrežama, a o tome je progovorio gotovo dvije godine kasnije.

"Znao sam što se dogodilo, a ljudi koji su bili uključeni također su znali što se dogodilo", rekao je Malik u podcastu "Call Her Daddy" u srpnju 2023. "Samo sam pokušavao ne ući u negativne razgovore s njom ili bilo kakvu priču na internetu koju bi moja kći mogla pročitati."

Malik i Hadid su nakon razvoda podijelili skrbništvo nad kćeri. Tijekom istog podcast intervjua, bivši član One Directiona jasno je dao do znanja da je sreća njihove kćeri "najvažnija" u njihovim životima. Čuvaju kćer podalje od očiju javnosti i skrivaju joj lice dok je objavljuju na društvenim mrežama.

Hadid je u rujnu 2023. u intervjuu za NET-A-PORTER otkrila kako zajedničko roditeljstvo utječe na njezinu karijeru modela.

image

Gigi Hadid

Tabloit.it/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Tabloit.it/backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Radim kad je moja kći s tatom, to je vrijeme koje imam. Tih dana ću ugurati što više poslova u raspored. Ponekad sam luda osoba, ali ako mi to puno znači, onda to učinim."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:49