OTKRILA DETALJE

Dok Icardi očajno pokušava vratiti suprugu, oglasila se ljubavnica: ‘Vjerovala sam da je rastavljen‘

‘Ja plaćam cijenu toga da se održi slika sretne obitelji‘ - rekla je glumica
China Suarez o vezi s Maurom Icardijem
 Instagram

Ljubavna sapunica nogometaša Maura Icardija i njegove supruge Wande Nare nastavlja se i dalje, a sada se oglasila argentinska glumica China Suarez, koja je imala navodnu aferu s nogometašem PSG-a i zbog kojeg je Wanda navodno ostavila svog supruga.

Ona je objavila nekoliko Instagram storyja u kojima je otkrila zanimljive detalje o aferi s argentinskim nogometašem.

"Pišem ovo kako bih utišala medijsku buku koja je pokrenuta, a koja je sastavljena od laži, zlostavljanja i manipulacija, te u kojoj sam ja žrtveno janje. Dugo sam šutjela zbog raznih razloga, a glavni su moj strah i neiskustvo. Iza svega ovoga je mnogo dublja priča s kojom će se poistovjetiti mnoge žene. Bila sam povezana s muškarcima kojima sam vjerovala da su rastavljeni ili da se rastavljaju te da ne postoje nikakvi konflikti. Ova situacija je kao deja vu iz pakla, gdje svojom reputacijom plaćam to što me se pita stvari koje su dio moje privatnosti. To što se ista situacija ponavlja dokaz je mojeg neiskustva i vjere u muškarce koji su kasnije šutjeli i dopustili da me vukovi pojedu. Izgleda da je društvu lakše vjerovati da sam ja negativka, ona koja vara, a ne ona koja je prevarena.

Također, izgleda da je lakše mene napasti da se ljudi ispucaju. Ja plaćam cijenu toga da se održi slika sretne obitelji, a ne iracionalni muškarac koji se 'poskliznuo'. Moja šutnja i čuvanje privatnosti okrenuli su se protiv mene, ali više ne želim šutjeti jer znam da ima puno žena koje proživljavaju isto.

Ja nisam započela niti izazvala ovu situaciju. Činjenica da o tome moram pričati pokazuje da žene nemaju pravo na privatnost. Moram trpjeti hrpu uvreda koje me svaki put povrijede i razne osude.

Priznajem da sam neiskusna i da nisam shvatila stvari koje ću od sada nadalje morati naučiti, ali neću preuzeti odgovornost za muškarce koji su serijski osvajači, a kasnije se samo znaju skrivati od odgovornosti", napisala je China Suarez na Instagram storyjima te se zahvalila svima na potpori.

"Hvala svima koji mi šalju poruke potpore i koji razumiju kroz što prolazim. Više se ne bojim koristiti svoje pravo na to da živim neovisno o tuđim predrasudama. I svi koji marginaliziraju određene ljude neka razmisle jesu li u poziciji da to mogu raditi", dodala je glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:34