NOVA VEZA?

Dok joj bivši zaručnik plače na društvenim mrežama, Avril Lavigne uživa u društvu drugog glazbenika

Insajderi tvrde da između pjevačice i repera koji već dulje vrijeme uživaju u druženjima postoji samo čvrsto prijateljstvo

Tyga i Avril Lavigne snimljeni su zajedno dan prije objave o kraju njezine veze s Modom Sunom

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Pjevačica Avril Lavigne i reper Tyga nastavljaju potpirivati glasine o ljubavnoj vezi. Njih su dvoje snimljeni kako zajedno dolaze na veliki party koji je u pariškom restoranu Kuku organizirao Leonardo DiCaprio.

Avril (38), koja je nedavno raskinula zaruke s glazbenikom Modom Sunom, nije bila baš oduševljena pozornošću fotografa, no 33-godišnjem reperu i bivšem dečku reality zvijezde Kylie Jenner, blicevi nisu smetali.

image

Tyga prije revije u Parizu

Lucia Sabatelli/action Press/Shutterstock Editorial/Profimedia/Lucia Sabatelli/action Press/shutterstock Editorial/profimedia

Par je bio okružen tjelohraniteljima, a na internetu su se pojavile snimke na kojima se vidi kako oni pokušavaju spriječiti znatiželjnike u snimanju. Par je privukao golemu pozornost, gotovo jednaku onoj kakvu je dobio sam Leonardo DiCaprio koji je na svoju zabavu došao u društvu modela Rose Bertram. Bertram ima 28 godina, pa se po američkim i britanskim medijima piše da 48-godišnji glumac pokušava dokazati da nije istina kako voli isključivo žene mlađe od 25 godina.

Zajednički izlazak Avril i Tyge, dogodio se dan nakon što su oboje bili na modnoj reviji francuskog brenda Courrèges održanoj tijekom Pariškog tjedna mode, iako su na nju došli odvojeno. I prije revije, družili su se na večeri u jednom pariškom restoranu.

Bivši zaručnik Avril Lavigne u isto je vrijeme otvorio dušu i na društvenim mrežama progovorio o kraju njihove dvogodišnje veze i zaruka. Ona je završila prošlog tjedna kada je njihov zajednički predstavnik za medije za Page Six potvrdio da više nisu zajedno te da je glazbenik otišao na turneju. Mod Sun (35), kojem je pravo ime Derek Ryan Smith, na Instagramu je objavio vrlo emotivan post.

image

Avril Lavigne i Mod Sun

Paul Smith/Alamy/Alamy/Profimedia/Paul Smith/alamy/alamy/profimedia

"U jednom tjednu moj se život potpuno promijenio. Znam samo da postoji neki plan za sve. Zato ću dignuti glavu i uvijek slušati srce, čak i kada je slomljeno. A biti okružen ljubavlju svake večeri na turneji pravi je blagoslov. Imam najbolje prijatelje na svijetu, zahvalan sam na podršci. Vidimo se na sceni", napisao je.

TMZ je objavio kako je Avril prekinula zaruke, te da je veza posljednjih mjeseci bila na klimavim nogama iako u javnosti to nisu pokazivali. Što im je doista presudilo, ostaje nepoznanica. I prije potvrde o prekidu, Avril i Tyga viđeni su zajedno nekoliko puta, a samo dan prije objave o njezinu prekidu zajedno su večerali u Malibuu, a s večere otišli zagrljeni u istom automobilu.

Insajderi za različite američke medije tvrde kako su njih dvoje "samo prijatelji", te kako njihovo prijateljstvo nema apsolutno nikakve veze s prekidom s Mod Sunom.

image

Tyga i Avril Lavigne snimljeni su zajedno dan prije objave o kraju njezine veze s Modom Sunom

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Inače, osim navodnog "samo prijateljstva" Avril i Tygu povezuje još nešto: oboje su bili u vezi s članovima obitelji Jenner. Brody Jenner, sin Caitlyn Jenner (nekad Brucea Jennera) bio je s njom od 2010. do 2012. godine. Tada su se intenzivno družili s njegovom polusestrom Kim Kardashian i njezinim tadašnjim suprugom, košarkašem Krisom Humphriesom. I njihov prekid bio je prijateljski, iako se pisalo da je Brody prekinuo vezu jer mu je dojadilo biti njezina pratnja po raznim događanjima i ići na turneje s njom.

Tyga je, pak, upoznao Kylie Jenner, Brodyjevu polusestru, dok je bila djevojčica, a veza je počela nakon njezina 17. rođendana. On je tada ostavio tadašnju zaručnicu Blac Chynu s kojom ima dijete. Sedam godina stariji reper Kylie je obasipao raskošnim poklonima, među ostalim kupio joj je 300.000 dolara vrijedan Ferrari i raskošni zaručnički prsten. Prekidali su i mirili se, da bi veza definitivno završila u travnju 2017. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:15