FLAMBOJANTNA MODA

Dok Magic Johnson uživa na Jadranu, njegov sin privlači pažnju modnim kombinacijama

EJ je viđen u šetnji u crnim, kratkim hlačama i prozirnoj majici s kristalićima ispod koje se nazirao sportski grudnjak
Magic Johnson sa suprugom, EJ Johnson
 Cropix, Profimedia

EJ Johnson (29), nije se pridružio svom tati Magicu Johnsonu na odmoru kojeg jedan od najpoznatijih košarkaša svih vremena provodi na jugu Hrvatske.

Dok tata odmara, sin je viđen u šetnji u zapadnom dijelu Hollywooda u crnim, kratkim hlačama i prozirnoj majici s kristalićima ispod koje se nazirao sportski grudnjak.

image
EJ Johnson
Cpr/d.sanchez/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Nedavno je snimljen i u zanimljivoj čipkastoj haljini i u vrućim hlačicama i čizmama na petu koji su istaknuli njegovu visinu od 188 centimetara.

image
EJ Johnson
Apex/Mega/The Mega Agency/Profimedia

EJ oduvijek privlači pažnju svojim osebujnim modnim odabirima, a obožava mini suknje i lepršave ljetne haljinice. Povremeno posegne i za hlačama, a ističe da modu obožava jer mu ona omogućava igranje s njegovom muškom, ali i ženskom stranom ličnosti.

Svom ocu kazao je da je homoseksualac kada je imao 17 godina, a s javnosti je tu informaciju podijelio kao 21-godišnjak. Otada se mnogo govorkalo i da će se odlučiti na operaciju promjene spola, ali to mu ne pada na pamet.

image
Šetnja Stradunom Magica Johnsona i njegove supruge Cookie
Bozo Radic/Cropix

- Volim sebe takvog kakvog jesam. Sretan sam i zadovoljan sa sobom. Uvijek sam govorio ako se netko ne osjeća dobro u svom tijelu, treba nešto poduzeti po tom pitanju. Ja se ne osjećam kao da sam u pogrešnom tijelu. Osjećam da je ovo tijelo u kojem trebam biti. Ne osjećam potrebu za promjenom. Siguran sam u ono što želim sto posto. Osjećam se ugodno u svojoj koži i volim svoje tijelo - istaknuo je EJ.

image
Bozo Radic/Cropix

Njegov otac, Magic Johnson je nekoliko puta istaknuo da prihvaća EJ-a takvog kakav je i ne smeta mu njegov stil odijevanja koji često privlači puno pažnje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 09:21