SVE JE SNIMLJENO

‘Dok sam spavala čula sam da mi netko šapće ‘mrzim te, ružna si‘. Mislila sam da je duh, istina me šokirala‘

Ostala je zatečena kad je otkrila tko joj govori užasne stvari
 TikTok/Screenshot/Rosiduh

U posljednje vrijeme sve je popularnija aplikacija koja snima zvukove koji se čuju tijekom noći dok osoba spava. Naravno, nitko ne očekuje da će na snimci čuti kako mu netko šapuće jezive prijetnje. Upravo to dogodilo se Rosi koja je na snimci čula glas koji joj govori da je mrzi i da se ubije.

Isprva je mislila da joj ovo govori duh. Kako nije pronašla racionalno objašnjenje za ono što joj se događa, u spavaću sobu je postavila kameru za detekciju pokreta. Ostala je zatečena kad je otkrila da joj u sobu ulazi dečkova majka i govori navedeno. Na snimci se vidi kako starija osoba stoji pored njenog kreveta i navodno joj šapuće niz prijetnji.

- Instalirala sam aplikaciju kako bih se čula kako hrčem, na kraju sam čula glas koji govori kako me želi uništiti. Mislila sam da je duh u mojoj sobi, ali se ispostavilo da je u sobu ulazila dečkova majka i govorila mi te stvari dok sam spavala, kaže u TikTok snimci.

Kasnije je sve objasnila u detalje. Nakon što je vidjela reklamu za aplikaciju koja snima ljude u snu dok hrču, odlučila ju je isprobati. Na snimci je čula glas koji govori: ‘Toliko si ružna, mrzim te, ubij se‘ i psovke koje nije htjela ponoviti. To se ponavljalo tri noći zaredom i bila je uvjerena da u kući postoji duh jer je svekrva uvijek bila ljubazna prema njoj.

- Ako je toliko ljubazna u četiri oka, zašto bih sumnjala u nju? Stavila sam kameru u sobu, u početku nisam ništa vidjela dok je jedne večeri kamere nije usnimila kako ulazi u sobu i naginje se nada mnom, rekla je TikTokerica.

Naknadno je objasnila da je majka njenog dečka nedavno izašla iz zatvora zbog čega ona i njena djeca žive s njima u kući. Dodala je da je razlog ovakvog ponašanja vjerojatno ljubomora na odnos koji je razvila s njenom najmlađom kćeri, a iz straha da će joj zabraniti da viđa djevojčicu nije se s njom suočila.

U početku je cijeli događaj krila od svog dečka da bi mu se kasnije ipak pojadala. Nakon zabrinutih reakcija korisnika TikToka, rekla je kako vjeruje da nije u opasnosti i da se njena svekrva trudi biti bolja osoba, kao i da rade na tome da žive odvojeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. ožujak 2024 14:03