BITKA NA INSTAGRAMU

Dok su njihovi partneri na nogometnim terenima, žene im se ovako zabavljaju

 Instagram

Dok se neke od najvećih nogometnih zvijezda pripremaju zaigrati na Europskom nogometnom prvenstvu koje počinje 10. lipnja, izvan terena centar njihova života su njihove djevojke i žene.

A kako one žive, najbolje dokazuju njihovi Instagram profili. Društvene mreže prepune su sunčanih selfieja, fotografija u bikinijima, onih s putovanja u privatnim zrakoplovima i boravka na nekima od najluksuznijih destinacija na svijetu. Ručaju u najpoznatijim restoranima na svijetu, opuštaju se na wellness tretmanima, a u slobodno vrijeme šopingiraju po modnim metropolama i trgovinama nekih od najpoznatijih svjetskih dizajnera. Prema fotografijama na društvenim mrežama reklo bi se da neke od ovih djevojaka pokušavaju nadmašiti jedna drugu kad je dobar provod u pitanju.

Viktoria Varga, djevojka talijanskog nogometaša Graziana Pellea, s prijateljicama je boravila na odmoru na Ibizi. Kad ne putuje s njim, zabavlja se s prijateljicama i maksimalno uživa.

A photo posted by VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) on

A photo posted by VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) on

A video posted by VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) on

Ann-Kathrin Brommel, djevojka nogometaša Maria Gotzea, mogla bi je nadmašiti u spomenutom. Osim što je pažnju javnosti privukla fotografijama u donjem rublju kada je pozirala za Modelwerk, dah oduzimaju i njezine fotografije obilaska po svijetu.

Marina Luczenko, supruga poljskog golmana Wojciech Szczęsny, opako im konkurira. Miss Belgije Noemie Happart nije bila tolio poznata sve dok nije započela vezu s Yannickom Carrascom, igračem Athletico Madrida.

Edurne Garcia Almagro dugogodišnja je djevojka Davida de Gee, golmana Manchester Uniteda. Riječ je o pjevačici koja je pobijedila u španjolskoj verziji showa X Factor 2005. godine. Iako su zbog karijera često odvojeni, čini se da to njihovoj vezi ne može naštetiti. Ona tvrdi da nije ljubomorna, no da je prevari, odmah bi ga ostavila.

- Dok je David sretan, podržavat ću ga što god on napravio - zaključila je Edurne.

Sigurno je da će sve od spomenutih djevojaka biti prava atrakcija kad se pojave na tribinama kako bi navijale za svoje izabranike.

A photo posted by Edurne (@edurnity) on

A video posted by Edurne (@edurnity) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:30