ŠUŠKANJA

Dok Taylor Swift paradira s novim dečkom, njezina prijateljica Selena Gomez je zabrinuta: ‘Ovako se inače ne ponaša‘

Prijatelji slavne pjevačice iznenađeni koliko je Swift ludo zaljubljena i opuštena u javnosti s novim dečkom

Selena Gomez i Taylor Swift 

 Mark Ralston/Afp

Selena Gomez zabrinuta je jer vjeruje da njezina najbolja prijateljica Taylor Swift brza u vezi s Travisom Kelceom, rekao je izvor ekskluzivno za Page Six.

"Selena misli da je Taylorin odlazak na utakmice i njezini česti posjeti New Yorku odmah nakon što je upoznala Travisa, nešto što ne nalikuje na nju. Taylor je prije uvijek bila vrlo diskretna, a sada s ovom vezom, toliko je otvorena da je to Seleni jednostavno vrlo čudno.", tvrdi izvor.

image

Travis Kelce i Taylor Swift

T.jackson/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/T.jackson/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Prije Kelcea, Swift je imala dugu vezu s Joeom Alwynom s kojim je hodala šest godina. Smatralo se da su njih dvoje "neobično povučeni" zbog toga koliko su rijetko snimljeni zajedno. Page Six navodi kako im je rečeno da je Gomez (31) primijetila kako se Swift (33), drugačije nosi s novom romansom s 34-godišnjom zvijezdom Kansas City Chiefsa i smatra da su neki aspekti "alarmantni".

Priča se da je Gomez bila zatečena kada je vidjela Swift kako se prisno druži s Travisovom mamom, Donnom Kelce nakon što ju je tek upoznala. Čudno joj je bilo i što se njezina prijateljica drži za ruke s Travisom u javnosti, pred očima paparazza, iako tada nije ni mjesec dana bila u vezi sa sportašem. Izvor tvrdi da je Gomez odbila pozive da dođe na utakmice Chiefsa jer nije htjela biti dio "medijske ludnice". Ipak, kako ističu, Gomez i Swift se ne svađaju oko toga, već se i dalje druže što dokazuje i njihov nedavni izlazak na večeru u West Hollywoodu ranije ovog mjeseca.

"Selena jednostavno ne želi biti dio medijske ludnice jer joj je to stvarno kaotično. Nije zlonamjerna i nije da joj se ne sviđaju zajedno. Samo je zabrinuta zbog načina kako se ponašaju", tvrdi izvor dodajući kako Gomez nije jedina koja je zabrinuta zbog toga, već tako razmišljaju i drugi prijatelji slavne pjevačice poput sestara Haim.

image

Donna Kelce i Taylor Swift

Tammy Ljungblad/Newscom/Profimedia/Tammy Ljungblad/newscom/profimedia

"Zbog toga ljudi s kojima inače ima odlične odnose nisu bili na Swiftinom djevojačkom izlasku s Blake Lively, Brittany Mahomes i Sophie Turner", dalje navodi izvor. Zabrinut je i Travisov stariji brat Jason Kelce.

"S jedne strane sretan sam zbog svog brata što se čini da je u vezi zbog koje je tako ushićen. Ali postoji još jedna strana toga, a to je da to djeluje tako silovito", rekao je igrač Philadelphia Eaglesa za novine. Swift i Travis u vezi su od početka rujna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 06:06