ZAVODILA I ŽENE

Dolijala divlja mormonka s Tik Toka: ‘Hvalila se da je svingerica, a sad je napala bivšeg muža i dijete‘

Influencerica je postala poznata nakon što je otkrila da ona i njezin bivši suprug mijenjaju partnere unutar svog društva

Taylor Frankie Paul

 Instagram/TaylorFrankiePaul

Mormonska tiktokerica Taylor Frankie Paul (28) mogla bi se suočiti s optužbama za zlostavljanje djeteta. Prije koji dan uhićena je zbog tri prekršajne prijave – napada i obiteljskog nasilja, a sada je policija objavila da je u incidentu ozlijeđeno i dijete.

Detektivi iz Utaha predali su nove videosnimke uredu okružnog tužitelja kako bi oni mogli odvagnuti optužbe za kazneno djelo napada.

- Ovi dokazi također upućuju na to da je tijekom incidenta gospođa Paul ozlijedila svoje maloljetno dijete, stoji u priopćenju.

Taylor ima kćer Indy (5) i sina Oceana (2) s bivšim suprugom Tateom Paulom. Nije poznato koje je dijete navodno ozlijeđeno.

Influencerica koja je postala poznata nakon što je otkrila da su ona i Tate "swingeri", odnosno da mijenjaju partnere unutar svog društva priznala je da je s nečijim suprugom otišla "predaleko" zbog čega je Tate podnio zahtjev za razvod.

Kasnije je počela izlaziti s Dakotom Mortensenom, koji je nedavno izjavio da mu "nije bilo dopušteno čak ni razgovarati s njom" nakon njezina uhićenja. Puštena je iz zatvora u subotu ujutro.

Mortensen nije otkrio detalje incidenta, ali je rekao da se "nisu svađali" te da ona "nikada nikoga nije namjerno povrijedila".

Taylor je inače dio MomTok zajednice — mama koje su se proslavile na TikToku, a podskupina njih su Mormoni. Nedavno je i progovorila o borbi s depresijom, tjeskobom i ekstremnim gubitkom kilograma nakon skandala koji je izazvala prošle godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 15:19