‘IZDAO‘ GA PRSTEN

Dolph Lundgren (63) u tajnosti se oženio s 24-godišnjom ljepoticom? ‘Bilo je ružnih komentara‘

Glumac Dolph Lundgren uživa u ljubavi s 24-godišnjom Emmom Krokdal, koja je vršnjakinja njegove starije kćeri Ide Sigrid
Emma Krokdal i Dolph Lundgren
 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Nakon što je prošli tjedan u Los Angelesu viđen s prstenom na ruci nalik onom vjenčanom, svjetski mediji raspisali su se kako se švedski glumac Dolph Lundgren (63) u tajnosti oženio norveškom fitness instruktoricom Emmom Krokdal (24).

Par, koji je u vezi od kraja 2019., o svemu mudro šuti, što zapravo ni ne čudi s obzirom da su, otkako se saznalo da su u vezi, na udaru dežurnih kritičara koji ismijavaju njihovu ljubav zbog velike razlike u godinama.

Podsjetimo, Dolph je krajem lipnja na Instagramu objavio sretnu vijest o zarukama, no umjesto čestitki, pratitelji su ga ispod fotografije na kojoj pozira s Emmom zatrpali uvredljivim komentarima.

- To ti je kći? Tko je sretnik za kojega će se udati? - pisali su pojedinci švedskom glumcu aludirajući na činjenicu da je njegova starija kći Ida Sigrid Emmina vršnjakinja.

image
Emma Krokdal i Dolph Lundgren
Nyp/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
image
Dolph Lundgren s kćerima Idom Sigrid i Gretom Eveline
Alpha Photo/Alamy/Alamy/Profimedia

Lundgren i Krokdal upoznali su se u teretani, a glumac je o mlađahnoj plavuši svojedobno rekao:

- U tom životnom periodu uopće nisam razmišljao o ljubavi! Zapravo sam htio biti slobodan, trebao sam se oporaviti od posljednje veze, a onda je došla Emma i sve promijenila. Za svoje godine vrlo je zrela, dijelimo zajedničku ljubav prema vježbanju i brizi o sebi, uistinu vjerujem da sam u njoj pronašao idealnu ženu i srodnu dušu - izjavio je nedavno zaljubljeni Dolph, junak filmova "Plaćenici" i "Rocky 4".

Ovih dana par je viđen kako izlazi iz teretane u Los Angelesu, no švedski glumac tad nije nosio prsten, piše Daily Mail.

- Ako se i jesu vjenčali, vjerojatno to žele zadržati za sebe, baš zbog negativnih komentara kojima su već mjesecima izloženi - rekao je izvor blizak glumcu i fitness trenerici.

image
Emma Krokdal i Dolph Lundgren
Stoianov-lese/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 23:20