SUPRUGA NOGOMETAŠA

Đorđe je potpisao za Chelsea, ali oči Britanaca uprte su u njegovu Đinu: Nekadašnja Miss Srbije očarava ljepotom

Petrović i Đina upoznali su se dok je još igrao za klub Čukarički, a Đina je tada zajedno s njim otišla u Ameriku

Đina i Đorđe Petrović

 Instagram/Đina Petrović/

Đorđe Petrović (23) potpisao je ugovor s nogometnim klubom Chelsea, a s njim u London dolazi i njegova prelijepa supruga Đina. Petrović je potpisao sedmogodišnji ugovor s mogućnošću produljenja na još jednu sezonu.

Njegova prelijepa supruga i ovog će puta biti uz njega, a riječ je o nekadašnjoj misici koja je 2021. bila proglašena ‘Miss Earth Serbia‘.

O njoj je pisao čak i britanski tabloid The Sun te su primijetili njezin atraktivan izgled. Petrović i Đina upoznali su se dok je još igrao za klub Čukarički, a Đina je tada zajedno s njim otišla u Ameriku. Tamo ju je i zaprosio te su se u prosincu prošle godine vjenčali. Godinu dana ranije predstavljala je Srbiju na Filipinima na natjecanju Miss Earth i tamo osvojila drugo mjesto, piše Mondo.rs.

"O ovome sam sanjala, moj san postao je java", izjavila je tada.

Đina se, inače, bacila i u poduzetničke vode pa je tako pokrenula i svoj modni brend odjeće te je na Instagramu prati preko 25 tisuća ljudi.

"Sve je ovdje postavljeno tako da se pobjeđuje, da se uči i da se ostvare velike stvari na najvišem nivou. Sretan sam jer sam došao u klub Chelsea i zaista sam uzbuđen. Jedva čekam da počnem igrati u tom klubu. Ovo je veliki korka za mene i uvijek mi je bio san da potpišem za jedan od najvećih klubova na svijetu. Danas sam ostvario taj cilj. Jako sam sretan! Igranje u Premier ligi je nešto čemu se zaista radujem i nadam se da ću puno toga naučiti ovdje. Ne mogu dočekati da se upoznam sa svima i da zaigram na Stamford Bridgeu", poručio je Đorđe Petrović nakon predstavljanja u novom klubu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 19:15