MUČNO ISKUSTVO PLAZE

‘Došla sam u sobu punu muškaraca i pitala redateljicu što da radim. Rekla mi je kratko - masturbiraj!‘

Poznata glumica tvrdi da su je prisilili da masturbira u sobi punoj muškaraca

Aubrey Plaza u drugoj sezoni serije ‘Bijeli lotos‘

 Hbo/Planet/Profimedia/Hbo/planet/profimedia

Aubrey Plaza je u ponovno objavljenom intervjuu iz 2013. godine tvrdila da ju je redateljica prisilila da masturbira pred kamerama u sobi punoj muškaraca, piše Page Six.

Plaza se pojavila u showu Conana O‘Briana 2013. kako bi promovirala raskalašenu romantičnu komediju Maggie Carey, "The To Do List", koji je pratio glumičin srednjoškolski lik dok je namjeravala "obaviti pojedine stvari" prije nego što krene na fakultet.

image

Aubrey u filmu ‘To Do List‘

Sam Urdank/Everett/Profimedia/Sam Urdank/everett/profimedia

Kada je voditelj Conan O’Brien upitao svoju gošću o sceni u kojoj je masturbirala, Plaza je tvrdila da ju je Carey, bivša supruga Billa Hadera, zamolila da se upusti u spomenuti čin.

- Pročitala sam u scenariju da "Brandy masturbira" - objasnila je tada 38-godišnja zvijezda “Bijelog lotosa”.

- U glavi sam zamislila lijepu scenu u kojoj samo vidite kako moja ruka polako izlazi iz kadra. Doduše, kad sam se pojavila, kamera je bila postavljena na strop - iznenadila se Plaza i rekla: "Bila sam u donjem rublju i majici s natpisom vezanim uz Billa Clintona, a tamo je bila hrpa staraca koji su pušili, znate, dečki iz filmske ekipe".

image

Aubrey Plaza u drugoj sezoni serije ‘Bijeli lotos‘

Hbo/Planet/Profimedia/Hbo/planet/profimedia

Vidno uznemirena, upitala je redateljicu što da radi. Dobila je jednostavan odgovor - "masturbiraj".

- I da, počela sam se dirati - objasnila je Aubrey Plaza, ponovivši da ju je zatekla "snimka cijelog tijela", na kojoj se nisu vidjeli njezini intimni dijelovi.

Prije deset godina, usred promocije filma, Plaza je američkim medijima objasnila da joj je za "scenu masturbacije bilo potrebno najviše živaca", dok se redateljica nije oglasila po pitanju snimanja ove riskantne scene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 08:10