NESTAŠNA GIGI

Drama jedne od najpoznatijih manekenki svijeta: Čim je sletjela na rajsko otočje, uhićena je. No, dogodio se preokret...

Djevojke su na kraju kažnjene novčanom kaznom od 1000 dolara i protiv njih neće biti dodatnih postupaka

Gigi na odmoru s prijateljicama

 Instagram

Poznata manekenka Gigi Hadid je tijekom odmora na Kajmanskim otocima uhićena i optužena za posjedovanje marihuane i pribora za drogiranje o čemu je svoje pratitelje izvijestila i na Instagramu, piše Daily Mail.

28-godišnja manekenka je 10. srpnja, u društvu prijateljice Leah Nicole McCarthy, stigla privatnim avionom u međunarodnu zračnu luku Owen Roberts i prošla carinu sa svojom prtljagom. No djelatnici carinske i granične kontrole pronašli su malu količinu marihuane i opreme za konzumaciju nakon skeniranja njezinih stvari.

Utvrđeno je da je marihuana bila ‘samo za osobnu upotrebu‘, no Hadid i McCarthy uhićene su pod sumnjom na unos trave i opreme za konzumaciju u zemlju.

Djevojke su kasnije puštene uz jamčevinu i naređeno im je da čekaju kazneni progon, piše lokalni portal Cayman Marl Road.

Hadid i McCarthy pojavile su se pred sudom 12. srpnja i priznale krivnju. Kažnjene su novčanom kaznom od 1000 dolara i protiv njih neće biti dodatnih postupaka.

Kanabis na Kajmanskim otocima nije dozvoljen, no ograničena upotreba CBD ulja je od 2016. dopuštena u medicinske svrhe.

Gigi Hadid je kasnije na Instagramu podijelila niz fotografija sa svog odmora i napisala: ‘Sve je dobro što se dobro završi‘ - očito misleći na probleme sa zakonom.

Njezin predstavnik za odnose s javnošću je rekao: ‘Gigi je imala marihuanu legalno kupljenu u New Yorku s medicinskom dozvolom. Marihuana je legalna za medicinsku upotrebu na Velikom Kajmanu od 2017. Njezin dosje ostaje čist, a ona je uživala u ostatku vremena provedenog na otoku.‘

Gigi Hadid nije dopustila da joj uhićenje pokvari odmor, pa je na Instagramu podijelila mnoštvo veselih fotografija u bikiniju i pozirala s prijateljicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 03:51