POGLEDAJTE VIDEO

Drama na crvenom tepihu u Cannesu: Slavna manekenka došla u haljini na Isusa, uslijedio je kaos

Massiel Taveras nije se dala požurivati u pokušaju da pokaže haljnu sa šlepom dugim četiri metra na kojem je lik Isusa Krista

Massiel Taveras na crvenom tepihu

 Christophe Simon/afp/profimedia/Christophe Simon/afp/profimedia

Pripadnica službe osiguranja na Filmskom festivalu u Cannesu, koja je prije dva dana postala velika internetska tema nakon verbalnog okršaja pjevačicom Kelly Rowlands na crvenom tepihu zbog požurivanja, opet je u središtu skandala. Je li problem u njoj ili slavnim osobama koje imaju priliku prošetati jednim od najpoželjnijih crvenih tepiha na svijetu i još poželjnijim stepenicama, još dugo će se raspravljati. Je li žena iz osiguranja ‘samo radila svoj posao‘ ili je pretjerala, također.

Društvenim mrežama sada kruži snimka na kojoj se može vidjeti Massiel Taveras, glumica i bivša Miss Universe iz Dominikanske Republike u sukobu s neimenovanom ženom iz osiguranja. Taveras, na čijem profilu na Instagramu stoji da je glumica, producentica, scenaristica, redateljica, slikarica, direktorica... na završnu svečanost stigla je odjevena u crnu haljinu dizajnerice Gianinne Azar s četiri metra dugim bijelim, svilenim šlepom optočenim Swarovski kristalima, na kojem je slikar Yan Paez naslikao lik Isusa Krista. Snimka je nastala 22. svibnja, prije premijere filma "Grof Monte Christo", no tek sada se proširila internetom.

Penjući se uz kultne stepenice Traveras je pokušavala raširiti šlep, no žena iz osiguranja i njezine kolege nastavili su je požurivati na što je ona poprilično agresivno reagirala. Čak je u jednom trenutku gurnula ženu iz osiguranja, koja je ostala poprilično smirena s obzirom na vrlo neugodnu situaciju. U stvari, može se vidjeti da ni jednom nije dotaknula Traveras.

Zasad nema reakcija ni iz službe osiguranja Festivala ni od same Massiel Traveras. Oglasila se, ipak, Gianinna Azar, modna dizajnerica koja potpisuje haljinu. Ona je na društvenim mrežama objasnila što se dogodilo.

- Nisu je izbacili, ona je spektakularno prošetala crvenim tepihom, ali na ulazu u dvoranu nastao je problem zbog šlepa koji je bio izuzetno dug - komentirala je dizajnerica i dodala kako je djelatnica osiguranja pokušavala ubrzati Massiel što je nju razljutilo. - Nepristojna pripadnica službe osiguranja je htjela da ona trčeći uđe u dvoranu. No, treba ostaviti prostora i pustiti umjetnicu da ide polako, a ne kako to oni žele.

Haljina "El Cristo", navodno procijenjena na 450.000 dolara, svakako je privukla pažnju javnosti.

"To je sin Božji, evo ga prvi put na 77. Filmskom festivalu u Cannesu" napisala je Massiel Taveras na Instagramu i dodala kako je presretna i zahvalna što je imala priliku pokazati je. O sukobu s djelatnicom osiguranja i incidentu - ni riječi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. lipanj 2024 18:29