OZBILJNI PROBLEMI

Drama na koncertu Adele, pjevačica odteturala s pozornice: ‘Bol je bila prejaka, samo sam se srušila‘

Prvi put je imala probleme s diskom kralježnice s 15 godina. Sjedila je u krevetu i snažno kihnula

Adele

 Frederic J. Brown/Afp/Profimedia/Frederic J. Brown/afp/profimedia

Adele je otkrila da se srušila iza pozornice u Las Vegasu zbog napada išijasa, piše The Sun. Pjevačica (35) je navodno rekla da je član njezinog produkcijskog tima otkrio da se ne može pomaknuti iza pozornice te kako su je morali dići i odnijeti, jer se ona nije sama mogla ustati.

Adele je također bila prisiljena sjesti tijekom svog nastupa "Weekends With Adele", te pred publikom izjavila kako mora odmoriti zbog išijasa. Išijas je iscrpljujuće stanje leđa koje se obično javlja zbog skliznuća diska, koji pritišće ishijadični živac koji ide od donjeg dijela leđa do stopala. Može uzrokovati žestoku bol, osjećaj grča i može biti toliko jak da osoba ne može hodati. Ranije ove godine Adele je opisala svoju kroničnu bol u leđima tijekom još jednog nastupa u Las Vegasu dok je šepala po pozornici.

"Moram se gegati ovih dana jer imam jako jak išijas.", dodala je Adele u videu koji je dobio Daily Star. Pjevačica je već govorila o tome kako je pola svog života patila od boli, prije nego što je smršavila i kako joj je regeneracija tijela pomogla da se nosi sa svojim problemima.

image

Adele

Niklas Halle‘n/Afp/Profimedia/Niklas Halle‘n/afp/profimedia

U razgovoru s časopisom The Face u studenom 2021., Adele je iskreno govorila o tome kako joj se život promijenio otkako je smršavila 45 kilograma.

Otkrila je da je prvi put imala probleme s diskom kralježnice kada joj je bilo samo 15 godina. Sjedila je u krevetu i snažno kihnula zbog čega joj se pomaknuo disk. a kad je imala carski rez sa svojim sinom Angelom (9) njezini su problemi dodatno su se pogoršali. Otkako je smršavjela može ‘još malo trčkarati sa sinom‘, a svoje je zdravlje označila kao ‘metafora za preživljavanje‘. Fizičko zdravlje pomoglo joj je kako je istaknula u borbi protiv tjeskobe.

"Sada sam definitivno jako sretna. Okretnija sam jer se sada mogu više kretati, zbog mojih leđa. Ojačala sam. Leđa me bole otprilike pola života, stvarno. Bol se rasplamsa obično zbog stresa ili zbog glupog držanja. Ali tamo gdje sam ojačala trbuh, dolje na dnu, leđa mi ne ‘igraju‘ toliko. To znači da mogu više, da mogu još malo trčati sa svojim djetetom.", pojasnila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:28