SPASIO MU ŽIVOT

Drama na setu Indiane Jonesa: Usred snimanja kraj Harrisona Forda srušio se čovjek, nastala je panika

Informacije su šture, ali pretpostavlja se da je član filmske ekipe doživio srčani udar, a slavni glumac prvi mu je priskočio u pomoć
 Sicily1/Ipa/Sipa Press/Profimedia

Holivudska zvijezda Harrison Ford (79) pomogao je spasiti člana filmske ekipe na setu novog 'Indiane Jonesa' a za kojeg se sumnja da je dobio srčani udar.

Dok je radio je na završnim scenama za nadolazeći peti film u franšizi, par metara od Forda srušio se muškarac. Indiana je brzo, prenose američki mediji, uskočio u akciju spašavanja i povikao ostalima da zovu liječnika, a u toku svega je nastala ogromna panika.

Kako je izvijestio 'The Sun', povikao je: 'Brzo mi dovedite liječnika!'. Prvu pomoć su obavili na licu mjesta dok su čekali da stigne zračna hitna pomoći i kola hitne pomoći.

image
Stuart Wallace/shutterstock

Snimanje petog i posljednjeg nastavka Indiane Jonesa, koji je prvotno trebao biti objavljen 2022., ali je ipak zakazan za 2023., odgođeno je prvo zbog pandemije, a zatim je pauzirano na tri mjeseca nakon što je glumac Harrison Ford doživio ozljedu ramena. Inače, Ford se pojavio u više od 50 filmova, a ni u 79. godini života ne odustaje od svoje glumačke karijere.

Podsjetimo, još jedna iznenadna filmska tragedija dogodila se u studenom prošle godine, za vrijeme snimanja istoga filma, Indiana Jonesa. Beživotno tijelo člana snimateljske ekipe - Nica Cupaca, koji je odletio u Maroko kako bi pomogao oko komplicirane kaskaderske scene, pronađeno je u hotelu u gradu Fesu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 16:45