DOŠLA JE I HITNA

Drama u Budimpešti, Johnny Depp pao u nesvjest: ‘Dobro smo vidjeli što je radio na ulici prije koncerta‘

Volimo i cijenimo naše obožavatelje koji su došli na koncert sa svih strana i jako nam je žao. Iskrene isprike

Johnny Depp

 Patriot Pics/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Patriot Pics/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Johnny Depp ponovo šokira. Samo sat vremena prije početka koncerta njegovog benda ‘The Hollywood Vampires‘ glumac je otkazao svoj najavljeni nastup u Budimpešti. Razlog? Zbog uzbuđenja se onesvijestio u hotelskoj sobi u kojoj se pripremao za koncert.

- Zbog neočekivanih okolnosti, otkazujemo večerašnji nastup u Budimpešti. Sve karte bit će u potpunosti refundirane. Volimo i cijenimo naše obožavatelje koji su došli na koncert sa svih strana i jako nam je žao. Iskrene isprike - objavljeno je na službenim stranicama Deppovih ‘The Hollywood Vampires.‘

Glumcu je bilo toliko loše da je u sobu morala doći hitna pomoć. Dok je liječnik Deppa pokušavao osvijestiti, obožavatelji, među kojima je bilo i onih koji su zbog koncerta putovali par stotina kilometara, su bjesnili. Pogotovo oni koji su nekoliko sati ranije imali prilike vidjeti zvijezdu kako pije na ulicama Budimpešte.

Ovo nije prvi koncert Johnnyja Deppa koji se otkazuje zbog nepredviđenih teškoća glavnog aktera. U lipnju su tako bili otkazani i neki nastupi u SAD-u jer je Depp ozlijedio nogu. Nakon Budimpešte bend je otkazao i nastup u Slovačkoj. Kazali su da je razlog ‘nedovršena infrastruktura lokacije‘ te naglasili da otkazivanje tog nastupa nema nikakve veze s onim u Budimpešti.

image

Johnny Depp

Duncan Bryceland/shutterstock/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 15:46