ČIN IZDAJE

DRAMA UOČI VJENČANJA SE NASTAVLJA: OTAC MEGHAN MARKLE PRIZNAO SRAMOTAN ČIN Unatoč svemu, Meghan moli oca da dođe, no on je ustrajan u svojoj odluci

Thomas Markle, Meghan Markle, Doria Ragland
 Tolga Akmen/Pool / Profimedia, Mega Agency; REUTERS

Otac Meghan Markle smatra da bi njegovu kćer u subotu na kraljevskom vjenčanju do oltara trebala dopratiti njezina majka i njegova bivša žena Doria Ragland, piše Daily Mail.

Thomas Markle (73) vjeruje da je Ragland dobar izbor te da bi ona trebala biti ta koja će Meghan predati princu Harryju na vjenčanju koje će se 19. svibnja održati u kapelici Svetog Jurja u Londonu.

Podsjećamo, Markle je rekao da ipak neće doći na vjenčanje svoje kćeri jer se doznalo da je navodno bio u dosluhu s fotografom koji ga je fotografirao i potom te fotografije prodao za 100 tisuća funti.

Meghan je navodno molila svog oca da promijeni odluku te da dođe u London, međutim on je čini se ustrajan u tome da ostane u Meksiku gdje živi poprilično samotnjačkim životom. Markle također tvrdi da je nedavno pretrpio i srčani udar.

Ragland bi trebala uskoro otputovati iz Los Angelesa u London kako bi mogla podržati svoju kćer uoči vjenčanja za princa Harryja.

Kladioničari su Ragland proglasili prvim favoritom za praćenje Meghan do oltara - koeficijent na tu okladu iznosi 1,67. Na drugom mjestu se nalazi princ Charles (koeficijent 2,00) dok se na trećem mjestu nalazi princ William (koeficijent 5,00). Mnogi su se također kladili da će Meghan do oltara došetati sama (koeficijent 5,00).

Prema medijskim napisima Meghan je bila poprilično uzrujana kada je doznala da je otac neće dopratiti do oltara jer je želi poštedjeti dodatne sramote zbog podvale s paparazzi fotografijama. Thomas je u ponedjeljak navečer za TMZ rekao da bi njegova bivša žena i Meghanina majka trebala biti ta koja će Meghan predati princu Harryju.

Ragland se nije medijski eksponirala uoči vjenčanja, a još uvijek nije službeno objavljeno tko će ove subote dopratiti Meghan do oltara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 07:43