AUDIO SNIMKA

Drogiran napao ženu i pao u nesvijest u WC-u: ‘K***, seksala si se s onim silovateljem Francom!‘

Glumac je na sudu izjavio kako je samo bio zabrinut za tadašnju suprugu, koja je Jamesa Franca opisala kao ljigavu osobu
Amber Heard
 Isabel Infantes

U utorak je počelo suđenje glumca Johnnyja Deppa protiv časopisa The Sun, a već prvog dana u javnost su počeli curiti prljavi detalji iz njegova zajedničkog života s bivšom suprugom Amber Heard.

Drugog dana suđenja Depp je ispitivan o incidentu koji se dogodio tijekom leta iz Bostona u Los Angeles 2014., kad je navodno pod utjecajem kokaina, viskija i tableta divljački napao Amber nakon čega je pao u nesvijest u toaletu aviona. Puštena je i poprilično uznemirujuća audio snimka.

On je zanijekao da je vikao na Heard pred avionskim osobljem te joj govorio prostote, a također je rekao da nema problema s kontrolom bijesa. Glumac je na sudu dodao kako ponekad izražava ljutnju destruktivnim ponašanjem, no to, objašnjava, ne znači da ima problema.

Također je opovrgnuo tvrdnje da je tijekom leta poput divlje životinje vrištao na Heard, vrijeđao je i optužio da se seksala s glumcem Jamesom Francom. Na sudu je izjavio kako je samo bio zabrinut za tadašnju suprugu jer je ona Franca, s kojim je snimala film 'Pineapple Express', opisala kao ljigavu osobu.

- Rekla mi je puno negativnih stvari o njemu, od toga da ju je pokušao poljubiti tijekom snimanja filma i davao joj seksualne upute na setu, na što mu je ona sama odbrusila da je silovatelj i gnjusan.

image
Amber Heard
Aaron Chown/Pa Images/Profimedia

Također je dodao kako vjeruje da je njegova bivša supruga imala aferu s Francom, kojega je nekoliko glumica optužilo za seksualno uznemiravanje tijekom snimanja filmova.

Depp je istaknuo kako je znao da je njegov brak s Amber gotov u trenutku kad je pronašao fekalije u krevetu. Na sudu je isto tako izjavio da je umalo ostao bez prsta, nakon što ga je Amber gađala s dvije boce votke. Na pitanje je li uzimao kokain u ožujku 2015., glumac je odgovorio da se ne sjeća.

Odvjetnica tabloida The Sun rekla je da je Johnny udario Amber više od jednom i to zato jer mu se smijala. Glumica tvrdi da ju je 'udario tri puta', dok je Depp rekao kako to nije istina.

image
Johnny Depp
Nils Jorgensen/Zuma Press/Profimedia

Heard je navela i kako se Depp tad, tijekom leta, onesvijestio, ispričavao, plakao i govorio da se to više nikad neće ponoviti.

Kad su ga pitali o pušenju, glumac je rekao: 'Da, imam užasnu ovisnost o nikotinu, ali nikad nisam bio ovisan o kokainu'.

U sudnici je prikazana i Deppova fotografija iz bolnice, na kojoj je krvav, nakon što ga je navodno Amber napala s dvije boce. Heard je istaknula da to nije istina i da je ona ta koja je bila žrtva obiteljskog nasilja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:03