SESTRA KATE MOSS

Drugo lice seksepilne manekenke: Na OnlyFans gola i nestašna, na ručku s obitelji zakopčana do grla

Daleko od svijeta glamuroznih događanja i svog OnlyFans profila, manekenka uživa u vremenu s obitelji

Lottie Moss i njena obitelj

 Screenshot/instagram/

Iako je poznata po svom odvažnom izgledu i zavodljivim kombinacijama, čini se da je prava Lottie Moss daleko konzervativnija nego što obožavatelji misle.

image

Lottie Moss i njena obitelj

Screenshot/instagram/

Daleko od svijeta glamuroznih događanja i svog OnlyFans profila, 26-godišnja manekenka uživa u vremenu koje provodi sa svojom obitelji, unatoč tome što je već ranije priznala da nikada nije imala dobar odnos sa sestrom Kate Moss, poznatom manekenkom. Pozirajući na slatkoj obiteljskoj fotografiji prije nekoliko dana, Lottie u dugoj crnoj haljini i sivom sakou izgleda poprilično drugačije od svojeg uobičajenog izdanja. Na fotografiji su joj se pridružili njezin polubrat Nick Moss, roditelji Inger i Peter Moss, kao i Nickova supruga Tracey Pooley.

Nadalje, Lottie je podijelila nekoliko snimki sela i krajolika te istaknula kako je ručala s obitelji.

Lottie je prethodno progovorila o svojoj kompliciranoj obiteljskoj dinamici i priznala da nikada nije imala dobar odnos sa svojim bratom i sestrom Kate, piše Daily Mail. Bila je Kateina djeveruša kada se djevojka s naslovnice Voguea vjenčala 2011., no tijekom pojavljivanja u "The Matt Haycox Show" podcastu, Lottie je priznala da nikada nisu imale blizak odnos, čak ni u njezinom djetinjstvu.

Na pitanje je li se obratila Kate za savjet kad se počela baviti manekenstvom, Lottie je priznala da nije.

- Nikad nismo iskreno razgovarale. Oduvijek je bilo tako, a nikad nisam ni bila tužna zbog toga - objasnila je Lottie.

- Znaš da očito nije lijepo čuti da nekome nije baš stalo do veze s tobom... ali bismo se viđali za Božić i takve stvari i malo bi se igrali obitelji. Nikada je nisam upoznala, pa nije bilo kao da sam nekoga izgubila. Nikad nije odlučila otići i napustiti moj život, ona je 20 godina starija od mene i ima sva prava živjeti svoj život, ne treba se družiti sa mnom - dodala je.

Kateini i Nickovi roditelji su nekadašnja konobarica Linda Rosina Moss i bivši zaposlenik jedne zrakoplovne kompanije Peter Moss, koji su s kćeri živjeli u Croydonu, u južnom Londonu. Razveli su se kad je imala 13 godina, no otac je ostao uz Kate cijeli život. Peter se kasnije oženio Lottienom majkom, Inger Solnordal.

Inače, mediji su često pisali o Leonardu DiCapriju i njegovom druženju s Lottie. Dotični je glumac bio s Lottienom sestrom Kate kratko u prosincu 1993., nešto prije nego je ona prohodala s Johnnyjem Deppom i prije nego što joj se mlađa sestra uopće rodila. Također, Lottie je odustala od manekenstva i okrenula se modelingu za odrasle na OnlyFansu gdje prodaje i svoje donje rublje. Navodno zarađuje do 30.000 funti mjesečno putem te stranice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 22:51