SLOBODA BRADAVICAMA

Društvene mreže gore zbog fotki Elona Muska iz Grčke, on uzvratio hejterima jasnom porukom

Zezanje je krenulo kad su objavljene bogataševe fotografije u kupaćim gaćicama. Jedni su ga usporedili sa snjegovićem, drugi s kuhanom piletinom, a treći su mu preporučili kremu za sunčanje

Elon Musk

 A Lone Wolf/Mega/The Mega Agency/Profimedia/A Lone Wolf/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Nakon što je krenulo ismijavanje po društvenim mrežama i u medijima na račun blijede puti Elona Muska, najbogatiji čovjek spremno je uzvratio javnosti i to putem Twittera koji ga inače tuži jer je odustao od njegove kupnje.

Naime, zezanje Muska je krenulo kad su objavljene bogataševe fotografije u kupaćim gaćicama snimljene tijekom njegovog odmora na Mikonosu na luksuznoj jahti. Jedni su ga uspoređivali sa snjegovićem, drugi s kuhanom piletinom, a treći su mu preporučili kremu za sunčanje i da češće skida majicu...

"Haha, dovraga, možda bih trebao češće skidati majicu… Sloboda bradavicama!", napisao je Musk dodajući kako se već vratio natrag na posao u tvornicu. Dao je time do znanja da ga ne dira njegova "šljakerska" boja i da mu je posao ispred dobrog izgleda.

Inače, bio je na odmoru s malom grupom u kojoj su bili mladenci Ari Emanuel i Sarah Staudinger, a plovili su Egejskim morem na "Zeusu" - motornoj jahti koja košta gotovo 20 tisuća američkih dolara tjedno i može primiti šest gostiju.

Luksuzno putovanje uslijedilo je nakon što se Musk povukao iz ugovora o kupnji Twittera za 44 milijarde dolara jer kompanija nije dijelila informacije o "botovima" na svojoj platformi. Kao odgovor, Twitter je podnio tužbu protiv osnivača SpaceX-a.

Muskovi poslovni zapleti poklopili su se s otkrićem iz njegova osobnog života jer je ekskluzivno za Page Six potvrdio da je u studenome 2021. u tajnosti dobio blizance s izvršnom direktoricom Shivon Zilis.

Musk, koji je otac desetero djece, želi imati što više djece zbog straha od pada nataliteta.

"Dajem sve od sebe da pomognem krizi premale populacije. Pad stope nataliteta najveća je opasnost s kojom se civilizacija suočava", napisao je na Twitteru.

image

Elon Musk

Odd Andersen/AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 04:02