DOSTA JOJ PJEVANJA

Dua Lipa otkrila da započinje novu karijeru: ‘Zaintrigiralo me, ne treba za početak ništa veliko‘

"Stvarno me intrigira i uzbuđuje perspektiva da radim nešto drugo u određenom trenutku", dodala je pjevačica rodom s Kosova
Dua Lipa
 Wmg/Planet/Profimedia

I dok redom slaže nagrade koje joj dodjeljuje glazbena industrija, slavna pjevačica porijeklom s Kosova, Dua Lipa (25) ozbiljno razmišlja i da pokori glumački svijet.

Zasad ima 11 hitova koji su se našli među prvih deset na svjetskim top ljestvicama, polica joj je krcata nagradama, a zapanjujuća je i činjenica da je njezina glazba emitirana gotovo deset milijardi puta na Spotifyu, ali pjevačica brusi svoj glumački talent na setu spota za svoj novi singl "Love Again". U videu je ova glazbena zvijezda odjevena kao kaubojka i upravo je snimajući osjetila zov sjaja i glamura velikog platna, te je odlučila slijediti primjer svojih kolega Harryja Stylesa i Lady Gage.

image
Robert Gauthier/los Angeles Times/shutterstock

A da ozbiljno razmišlja o glumačkoj karijeri Dua Lipa je potvrdila i u intervjuu za The Sun.

"Stvarno bi to voljela. To je nešto što bih definitivno voljela istražiti i shvatiti, možda prvo s manjim ulogama", ispričala je pjevačica.

Opisala je i kako se osjeća sve samopouzdanije u vlastitoj koži i kako je glumu otkrila kroz svoje različite spotove.

"Stvarno me intrigira i uzbuđuje perspektiva da radim nešto drugo u određenom trenutku", dodala je.

A postoji mogućnost da se pjevačica okrene glumi i prije no što bi se očekivalo s obzirom na to da je bila prisiljena odgoditi svoju nadolazeću turneju Future Nostalgia.

Dua Lipa je priznala kako je bila "krajnje slomljena srca" jer je njezina europska turneja, kao i ona po Velikoj Britaniji odgođena, ali se veseli što će joj se vratiti iduće godine. Naime, turneja je premještena za travanj iduće godine, a prvi je nastup predviđen za 16. travnja u Manchesteru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 02:48