UŽARILA POZORNICU

Dua Lipa pršti od seksepila: Evo u čemu se pojavila, publika nije mogla skinuti pogled s nje! A tek kad se okrenula...

‘Training Season‘ izaći će na streaming platforme 15. veljače, a novi album također možemo očekivati ove godine

Dua Lipa

 Valerie Macon/Afp/Profimedia/Valerie Macon/afp/profimedia

Dua Lipa zapalila je pozornicu na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Grammyja izvodeći svoj novi singl "Training Season". Bila je to velika večer za pevačicu jer, osim spektakularnog nastupa, bila je nominirana za pjesmu godine i najbolju napisanu pjesmu, prenosi People.

image

Dua Lipa

Valerie Macon/Afp/Profimedia/Valerie Macon/afp/profimedia

"Dance the Night" pjesma je iz filma "Barbie" koja je donijela nominaciju Dua Lipi za najbolju napisanu pjesmu u kategorijama vizualnih medija. Ipak, na nomnaciji je sve i ostalo jer je nagradu kući odnijela Billie Eilish.

Ipak, Dua Lipa nije razočarala svojim nastupom za koji se počela pripremati početkom godine. Tada je na svom Instagramu stavila objavu s opisom "Probe za Grammy i druge zabavne stvari". Nastupila je u jako seksi izdanju koje je uključivalo crni kožnati top i gaćice visokog struka prekrivene prozirnom, crnom čipkom.

"Training Season" izaći će na streaming platforme 15. veljače, a osim njega pjevačica je radila i na novom albumu koji treba izaći ove godine. Glazbenica je također preuzela kontrolu nad svojom glazbom pa otkupila izdavačka prava za vlastiti katalog.

"Mislim da je to nešto što sam oduvijek željela - imati kontrolu nad vlastitom glazbom. Mislim da bi svi mladi umjetnici trebali razumjeti posao koji stoji iza glazbe, posebno na početku. To je nevjerojatno važno pa je stvarno dobar osjećaj vratiti sva prava na svoju glazbu. Znaš, to je moj životni posao pa je super biti osoba koja govori što će se s tim dogoditi"; kazala je Dua Lipa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 16:43