SEKSI IZDANJE

Dua Lipa ‘ukrala‘ show u oskudnom svjetlucavom kostimu: ‘Ovo se događa samo u najluđim snovima!‘

Nadam se da me nitko neće probuditi i reći: ‘U redu, sad je vrijeme za školu!‘, rekla je pjevačica koja je nastupila na 63. Grammyjima
Dua Lipa 
 Kevin Winter/The Recording Academy/AFP

Dua Lipa na ovogodišnjim Grammyjima bila je nominirana za ukupno šest nagrada, a trijumfirala je u kategoriji za najbolji pop vokalni album. Lijepa Engleskinja podrijetlom s Kosova oduševila je i live izvedbom - na dodjeli u Los Angelesu otpjevala je svoje megahitove "Levitating" i "Don't Start Now".

Glazbenica se na pozornici prvo pojavila u predimenzioniranoj ružičastoj haljini, kasnije je zablistala u šljokičastom sakou, a za finalni šestominutni performans izabrala je dvodijelni svjetlucavi kostim u kojem je ponosno pokazala svoju besprijekornu figuru.

image
Dua Lipa
Kevin Winter/The Recording Academy/AFP
image
Dua Lipa
Kevin Winter/The Recording Academy/AFP

- Preplavljena sam emocijama! Ovakve stvari događaju se samo u najluđim snovima! Nadam se da me nitko neće probuditi i reći mi: 'U redu, sad je vrijeme za školu!' - izjavila je 25-godišnja Dua Lipa nakon što je saznala da je osvojila šest nominacija za prestižnu glazbenu nagradu.

Inače, pjevačica ima i dva Grammyja iz 2019. godine - tad ih je dobila za najbolju dance izvedbu za singl "Electricity", a proglašena je i najboljim novim izvođačem.

- To priznanje zbilja me ohrabrilo i poguralo da još predanije i bolje radim na svom novom, aktualnom albumu 'Future Nostalgia'. Morala sam dokazati da zaslužujem biti ovdje - rekla je tad Dua Lipa.

image
Dua Lipa
Kevin Winter/The Recording Academy/AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 09:13