POGLEDAJTE VIDEO

Duboki dekolte i atributi na izvol‘te: Slavna Brazilka zaplesala oko šipke i razludila fanove: ‘Jedna i jedina!‘

Sedam je godina Gisele Bündchen bila Viktorijina anđelica, a novim je fotografijama i videima pokazala zašto je najplaćenija manekenka u svijetu

Gisele Bündchen

 Arezzo/Instagram

Brazilska manekenka Gisele Bündchen (42) na svom je Instagram profilu u četvrtak i petak objavila niz atraktivnih fotografija i videa koje je snimila u sklopu promotivne kampanje brazilskog proizvođača cipela i modnih dodataka Arezzo.

Bündchen je u jednom od videa u crnom trikou s dubokim dekolteom i crnim čizmama preko koljena plesala oko striptiz šipke. Daily Mail navodi da je Brazilka tijekom plesa nakratko pokazala stražnjicu te da je to neobičan potez s obzirom na to da je manekenka prošlog mjeseca osvanula na naslovnici talijanskog izdanja časopisa Vogue. Taj je časopis po tom pitanju navodno jako strog.

"Jedna jedina", stajalo je u opisu jedne od fotografija koje su osvanule na Bündcheninom Instagramu.

Brazilka na jednoj od fotografija koje je objavila bila odjevena u crnu mini haljinu dugačkih rukava i izazovnih proreza oko grudiju dok je u drugom videu promijenila nekoliko outfita - kratku srebrnu haljinu s resama i zlatne cipele, oskudnu crnu haljinu koja pokriva samo grudi i stražnjicu te kaubojske čizme, crni kombinezon čiji gornji dio podsjeća na kakav pomodni grudnjak i mokasine te crni sako uz koji je obukla samo crne gaćice i čizme.

Statueskna je manekenka na svim fotografijama i videima imala dugačku ravnu plavu kosu. Šminka joj je bila diskretna, ali upečatljiva.

Iako je vampirsko izdanje s naslovnice Voguea bilo prilično upečatljivo, ansambli koje je nosila u reklamama za Arezzo svijet su jamačno podsjetili na dane kada je modnim pistama žarila i palila kao Viktorijina anđelica. Bündchen je otkrivena kada je imala 14 godina, a na Njujorškom je tjednu mode debitirala sa 16 godina. Viktorijina je anđelica postala 1999. godine i "krila" nosila sve do 2006. godine.

Stručnjaci za financije procjenjuju da njezino bogatstvo vrijedi 400 milijuna dolara, što je čini najbolje plaćenom svjetskom manekenkom.

Brazilka je 1999. godine prohodala s holivudskim glumcem Leonardom DiCaprijem i njihova je veza trajala sve do 2005. godine. Bündchen je kasnije otkrila da je s DiCaprijem prekinula jer se više "nije htjela uništavati cigaretama, alkoholom i poslom".

Manekenka je 2006. ušla u vezu s igračem američkog nogometa Tomom Bradyjem, a par se 2009. i vjenčao. Brady i Bündchen bili su u braku sve do 2022. godine. Par ima dvoje djece - kćer Vivian Lake Brady (10) i sina Benjamina Reina (13).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:46