GRAMMY 2023.

Duboki dekoltei, noge do plafona, seksi bodi i lateks... Ovo su najbolja izdanja s crvenog tepiha

Ove poznate dame definitivno znaju kako sve poglede usmjeriti na sebe...

Taylor Swift, Adele, Jennifer Lopez i Beyonce

 Afp/Profimedia

Najveće glazbene dive osim glasom oduševile su i svojim stasom na dodjeli Grammy nagrada u Los Angelesu. Taylor Swift, Beyonce, Adele i Jennifer Lopez predvodile su listu najbolje odjevenih dama, a njihove zanosne figure nitko nije mogao ne uočiti.

Taylor Swift odabrala je tamnoplavi crop top i maksi suknju Roberta Cavallija. Odabrana boja i svjetlucavi, srebrni detalji ‘hommage‘ su njezinu posljednjem albumu ‘Midnights‘. 33-godišnja glazbenica cijeli je look dodatno naglasila naušnicama od safira i dijamanata, a od šminke je odabrala tamni ruž i smokey eyes.

image

Taylor Swift

Robyn Beck/Afp
image

Taylor Swift

Robyn Beck/Afp

Beyonce je svoje poznate obline prošetala u Gucci haljini s gornjim dijelom poput korzeta, dok je donji dio plijenio pažnju srebrnim volanima koji su istaknuli njezine vitke noge.

Beyonce je osvojila četiri Grammyja, uključujući za najbolji dance/elektronički album, čime je u svojoj karijeri ukupno osvojila 32 te tako oborila svjetski rekord. Prije nje je taj rekord, s 31 osvojenim trofejem, držao pokojni dirigent klasične glazbe Georg Solti.

image

Beyonce

Frazer Harrison/Getty Images Via Afp

Pjevačica Adele odlučila se za bordo baršunastu haljinu Louisa Vuittona s volanima na ramenima, koja je elegantno naglasila njezin dekolte.

image

Adele

Frederic J. Brown/Afp
image

Adele

Amy Sussman/Getty Images Via Afp

Jennifer Lopez odvažila se za tamnoplavu Gucci haljinu sa srebrnim rubovima i rukavima, i tako još jednom donijela veliku dozu glamura na crveni tepih. Haljina se sastoji od bodija s prozirnom suknjom koja je imala cvjetne detalje duž cijelog ruba. Cijeli look dodatno je naglasila dijamantnom ogrlicom, prstenjem i svojom prepoznatljivom raspuštenom frizurom.

image

Jennifer Lopez

Valerie Macon/Afp

Pažnju okupljenih plijenila je i reperica Cardi B u kobaltno plavoj haljini dubokog dekoltea indijskog dizajnera Gaurava Gupte.

image

Cardi B

Robyn Beck/Afp
image

Cardi B i Offset

Robyn Beck/Afp

Glazbenica Doja Cat odabrala je crnu, lateks Versace haljinu koja je isticala njezinu vitku figuru, a dodatno ju je naglasila upečatljivim nakitom i šminkom.

image

Doja Cat

Amy Sussman/Getty Images Via Afp

Manekenka Heidi Klum izgledala je poput ‘Grammy božice‘ u dugoj haljini dubokog dekoltea sa zlatnim detaljima. Klum se pojavila u pratnji svog supruga Toma Kaulitza, koji je član benda Tokio Hotel, no uspjela ga je zasjeniti svojom senzacionalnom pojavom.

image

Heidi Klum i Tom Kaulitz

Robyn Beck/Afp
image

Heidi Klum

Robyn Beck/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 14:51