SUNNY SIDE OF LONDON

Dva tjedna uoči koncerta na kojem će ih bodriti 12.000 obožavatelja, Joker Out imaju novi singl

Sada kreću u sljedeću veliku fazu svog rada koja započinje novim singlom i rasprodanim koncertom u Stožicama

Joker Out

 Press/

Premda se na Eurosongu baš i nisu proslavili (osvojili su 21. mjesto), naši susjedi Slovenci svakako spadaju među one kojima se sudjelovanje na najpopularnijem televizijsko-glazbenom festivalu u Europi itekako isplatilo. Naime, u samo desetak mjeseci ove godine Joker Out, najpopularniji slovenski bend, glazbom su osvojili doslovce cijeli Stari kontinent, a sada kreću u sljedeću veliku fazu svog rada koja započinje novim singlom i rasprodanim koncertom u Stožicama.

Dva tjedna uoči tog koncerta, na kojem će ih bodriti 12.000 obožavatelja, Joker Out predstavljaju svoj novi singl ‘Sunny Side of London‘, a naziv pjesme ujedno je i metafora za njihov koncert. Koncertna dvorana je mjesto gdje se bend i fanovi mogu osjećati mirno i kao kod kuće, mjesto koje prihvaća sve bez obzira na točnu geografsku lokaciju. London je određen kao mjesto njihove prve britanske turneje, gdje je prvi jutarnji pogled autora pjesme kroz prozor tour autobusa bio Westminster palača obasjana zlatnim suncem.

image

Joker Out

Press/

Glazbeni video također uglavnom sadrži snimke s rasprodane britanske turneje prošlog ljeta i pokazuje nevjerojatan odnos koji Joker Out imaju sa svojim fanovima. Premijera singla je danas, na dan koji označava zadnji datum njihove rasprodane skandinavske turneje.

Podsjetimo, Joker Out su od 18. do 22. rujna nastupali u Oslu, Stockholmu, Helsinkiju, Turku i Tampereu, a prije koncerta u Oslu bili su posebni gosti Elvisa Costella s kojim su izveli zajednički singl ‘New Wave‘. Uz to, na svirkama u Helsinkiju, Turki i Tampereu Jokerima se na sceni pridružio Kaarija, predstavnik Finske na ovogodišnjem Eurosongu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 18:03