ELENA JE PRISTALA

Dvaput je dvaput: Rupert Murdoch (92) opet se zaručio. Ovog puta riječ je o 25 godina mlađoj Ruskinji

Prošlog je ožujka objavio da će oženiti Ann Lesley Smith, no vjenčanje je otkazano samo nekoliko tjedana kasnije

Rupert Murdoch i Elena Žukova

 © Capture Instagram Via Bestimage/Bestimage/Profimedia/© Capture Instagram Via Bestimage/bestimage/profimedia

Unutar godinu dana nakon što je otkazao svoje posljednje vjenčanje, bivši predsjednik Foxa, milijarder Rupert Murdoch (92) postavio je to pitanje drugoj partnerici, s kojom je prije nekoliko mjeseci započeo ljubavnu vezu. Riječ je o njegovoj djevojci Eleni Žukovoj (67), a ovo je drugi put da je Murdoch zaručen u godinu dana.

Prošlog je ožujka objavio da će oženiti Ann Lesley Smith, no vjenčanje je otkazano samo nekoliko tjedana kasnije. Ovog će puta oženiti Elenu, koja je 67-godišnja umirovljena molekularna biologinja, piše The New York Times.

Murdoch i Žukova navodno su počeli izlaziti prošlog ljeta te se planiraju vjenčati u Moraga Bel Airu, Murdochovom luksuznom vinogradu i imanju u Kaliforniji. Žukova je majka rusko-američke kolekcionarke umjetnina Daše Zukove, bivše supruge ruskog oligarha Romana Abramoviča.

image

Rupert Murdoch

Jewel Samad/Afp

Murdoch je prethodno bio u braku s bivšom stjuardesom Patricijom Booker, novinarkom Annom Murdoch i poduzetnicom Wendi Deng, koja ga je navodno i upoznala sa Žukovom.

Svoju četvrtu suprugu, bivšu manekenku Jerry Hall, oženio je 2016. Njihov razvod okončan je u kolovozu 2022. Nije jasno zašto su Murdochove posljednje zaruke otkazane, a ranije je priznao da je bio jako nervozan oko prosidbe. Bojao se zaljubljivanja u Smith jer je "znao da će mu to biti posljednje". No, eto, prevario se...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:06