NEMA VIŠE J-RODA

Dvaput su odgađali vjenčanje zbog korone, a sada je sve gotovo: ‘Alex ju je prevario s reality starletom‘

Raskid je navodno uslijedio nakon nedavnih glasina o Rodriguezovoj vezi s jednom od zvijezda TV reality showa "Southern Charm"
Jennifer Lopez i Alex Rodriguez
 Frederic J. Brown/AFP

Američka pjevačica i glumica Jennifer Lopez i bivša bejzbolska zvijezda New York Yankeesa Alex Rodriguez u petak su navodno, nakon četiri godine raskinuli vezu i dvogodišnje zaruke, pišu američki mediji.

Internetska stranica TMZ, koja prati živote slavnih ličnosti i New York Post objavili su izjave neimenovanih osoba bliskih paru koje tvrde da su zaruke otkazane, a agenti slavnog para nisu komentirali navode.

Par je dvaput prošle godine planirao vjenčanje, no u tomu ih je spriječila pandemija koronavirusa. Lopez i Rodriguez počeli su se viđati početkom 2017., a zaruke su najavili u ožujku 2019. godine.

Američki tabloidi pišu i da je raskid uslijedio nakon nedavnih glasina o Rodriguezovoj vezi s jednom od zvijezda TV reality showa "Southern Charm", Madison LeCroy (30).

Neimenovani izvor je kazao da Rodriguez trenutačno boravi u Miamiju gdje se priprema za bejzbolsku sezonu, a Lopez snima film u Dominikanskoj Republici.

Pjevačica iz prethodne veze s pjevačem Marcom Anthonyjem ima 13-godišnjake blizance, a bila je u kratkoj vezi s glumcem Benom Affleckom.

Par, u medijima poznat kao J-Rod, posljednji je put fotografiran i viđen zajedno krajem veljače u romantičnom zagrljaju u Dominikanskoj Republici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 17:35