DOBRE PRIJATELJICE

Dvije bivše Joea Jonesa zajedno na večerama i tribinama: Sophie i Taylor se druže, a usput ‘škicaju‘ i novog dečka

Taylor i Sophie viđene su više puta u istom društvu, a sada je Sophie išla s Taylor na Kelceovu utakmicu

Sophie Turner, Blake Lively i Taylor Swift

 Profimedia/

Dok su šuškanja o Taylor Swift (33) i Travisu Kelceu (33) sve glasnija, ona se druži s bivšom suprugom jednog svog bivšeg dečka. Dvije bivše glazbenika Joea Jonasa (34) - Taylor i zvijezda serije "Game of Thrones" Sophie Turner (27) - viđene su u drušvu glumice Blake Lively (36) te nogometašice i nove prijateljice Brittany Mahomes (28) u poznatom restoranu Emilio‘s Ballato u SoHou u New Yorku.

Izbor restorana je neobičan jer je nedavno Joe Jonas hvalio taj restoran, a sada je njegova bivša supruga tamo odvela svoje prijateljice. Joe Jonas i Taylor Swift izlazili su kratko od srpnja 2008. do listopada iste godine. Sophie je svoj razvod s glazbenikom najavila ovog rujna nakon četiri godine braka.

image

Joe Jonas i Sophie Turner

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Sophie i Taylor uočene su i ranije zajedno. U rujnu su zajedno večerale u jednom restoranu u New Yorku.

image

Taylor Swift i Sophie Turner uočene su u jednom njujorškom restoranu sredinom rujna ove godine

North Woods/Papculture/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/

Potom je Taylor s prijateljima podržala Travisa Kelcea, s kojim je romantično povezuju, dok je njegov tim Kansas City Chiefs igrao protiv New York Jetsa. Swift je došla na stadion u nedjelju navečer s Blake Lively, Ryanom Reynoldsom, Hughom Jackmanom i Sabrinom Carpenter. Ponovno je Taylor bila i u društvu bivše supruge Joea Jonasa, glumice i njezine prijateljice Sophie Turner.

image

Taylor Swift u društvu poznatih prijatelja, između ostalog i Sophie Turner

Elsa/Getty Images/Profimedia/Elsa/getty Images/profimedia

Pjevačica je za tu prigodu odjenula kratke traper hlače visokog struka, crnu kožnu jaknu i crne čizme, a uz nju je bio i njezin brat Austin. Kelceova mama, Donna, i supruga beka Chiefsa Patricka Mahomesa, Brittany Mahomes, također su razgovarale s glazbenicom i njezinim prijateljima.

image

Taylor Swift navija na utakmici City Chiefsa i the New York Jetsa

Elsa/Getty Images/Profimedia/Elsa/getty Images/profimedia

Kelce je samo nekoliko sati ranije viđen kako napušta stan slavne pjevačice u New Yorku nakon jutarnjeg druženja. Ovo je drugi puta da je Taylor podržala Kelcea na nogometnoj utakmici, a prvi put je to bilo prošlog tjedna kada se družila s njegovom majkom na tribinama.

Mnogi tvrde kako „mora da joj se sviđa Travis Kelce” zbog potpore koju mu pruža na stadionima. Par je također zajedno napustio stadion i odvezao se do bara na krovu Prime Social gdje su se zabavljali i družili s njegovim suigračima. Prema riječima očevidaca otišli su zajedno u „1:10 ujutro”.

image

Travis Kelce

Elsa/Getty Images Via Afp

Kelce je nedavno u podcastu koji ima s bratom Jasonom govorio o tome kako Swift izgleda „nevjerojatno”.

„Ona nije toliko u medijima koliko sam ja. Sve ide naprijed. Mislim da će moj govor o sportu morati ostati kao do sad", kazao je Travis.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 08:03