IMOVINA OD 100 MILIJUNA FUNTI

DVIJE GODINE OD SMRTI KOJA JE POTRESLA SVIJET, OTKRIVEN SADRŽAJ OPORUKE GEORGEA MICHAELA Pjevač iz nasljedstva kompletno izostavio partnera

 REUTERS

Iako je George Michael umro na Božić 2016. godine, britanski mediji javljaju detalje oporuke tek sada, pune dvije godine od događaja koji je potresao glazbenu scenu, piše Slobodna Dalmacija.

Jedan od najpoznatijih pjevača na Otoku, bivši član grupe Wham!, idol žena i muškaraca diljem svijeta i borac za LGBT prava, umro je u svojemu domu, a pronašao ga je njegov tadašnji partner Fadi Fawaz. Kao uzroci smrti navode se miokarditis i masna jetra, što su brojni mediji povezali s pjevačevom sklonošću alkoholu.

The Sun piše kako čovjek s kojim je Michael proveo posljednje svoje godine, njegov dečko Fadi, nije uključen u raspodjelu nasljedstva vrijednog gotovo 100 milijuna funti (97,6 milijuna). U oporuci nije ni pjevačev bivši partner Kenny Goss s kojim je bio u vezi petnaest godina.

Svoje je imanje i novac George Michael, pišu dalje, odlučio ostaviti obitelji - sestrama Melanie i Yiodi ostavio je po pola nasljedstva, a svaka je postala vlasnica jednog od dva pjevačeva doma u Londonu.

Ocu Kyriacosu ostavio je staju s konjima za utrke, a humanitarni fond The Mill dobio je njegove umjetnine i antikvitete, uključujući i klavir koji je prethodno pripadao Johnu Lennonu.

Ostatak imovine ostavio je svojim bliskim prijateljima - bivšoj pratećoj pjevačici Wham!-a Shirlie Kemp, producentu Davidu Austinu, obiteljskoj prijateljici Soniji Bird, publicistkinji Connie Filippello, rođaku Alexu Georgiou, modelu Kay Beckenham i prijateljici Michelle May, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. studeni 2022 15:21