GLUMAC U NEVOLJI

Dvije žene optužile Facu za seksualno napastovanje: ‘Incidenti su se dogodili 2014. i 2015. godine‘

‘Optužbe protiv mene koje su iznijele žene koje sam upoznao prije nekoliko godina, pa čak i desetljeća, posve su lažne‘, kaže Noth

Chris Noth, Faca

 Profimedia

Zvijezdu serijala 'Seks i grad', Chrisa Notha, dvije žene optužile su za seksualni napad, piše Daily Mail.

Optužbe protiv 67-godišnjeg američkog glumca detaljno su opisane u članku Hollywood Reportera objavljenom u četvrtak.

Žene koje se međusobno ne poznaju obratile su se medijima odvojeno i u razmaku od nekoliko mjeseci te tvrde da ih je glumac seksualno zlostavljao.

image

Chris Noth

Lev Radin/pacific Press/Sipa Press/Profimedia

Navodne žrtve, čiji su pseudonimi Zoe (sada 40 godina) i Lily (sada 31), rekle su da im je nedavni početak emitiranja novih nastavaka 'Seksa i grada' probudio bolna sjećanja.

Žene kažu da su se incidenti dogodili u Los Angelesu 2004., odnosno u New Yorku 2015. godine.

Noth se na optužbe osvrnuo izjavom: "Optužbe protiv mene koje su iznijele žene koje sam upoznao prije nekoliko godina, pa čak i desetljeća, u potpunosti su lažne. Ove priče su mogle biti od prije 30 godina ili od prije 30 dana - ne uvijek znači ne - to je granica koju nikada nisam prešao. Naši susreti su bili sporazumni. Teško je ne dovesti u pitanje vrijeme u koje su se ove priče pojavile. Ne znam sa sigurnošću zašto se sada pojavljuju, ali znam ovo: Nisam napao te žene."

Njegova najpoznatija uloga je ona Johna Jamesa, tj. Mr. Biga ili Face u koga je bila zaljubljena Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker). Preston je Facu glumio od početka emitiranja serije u lipnju 1998. do kraja serije u veljači 2004., a pojavljuje se i u novim nastavcima 'Seks i grad: I tek tako...'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. veljača 2023 19:08