PLIJENI POZORNOST

Egzotična ljepotica koja je na koljena bacila 50 Centa i Jasona Derula pokazala sve svoje draži

Daphne Joy (34) svojedobno su povezivali i s finsko-kanadskim biznismenom Peterom Nygårdom, koji je 45 godina stariji od nje
Daphne Joy 
 Mega/The Mega Agency/Profimedia

Model i influencerica Daphne Joy na Instagramu ima više od 1,7 milijuna pratitelja, a ovih dana ova 34-godišnja egzotična ljepotica u Los Angelesu je snimala novi provokativni editorijal koji će, bez sumnje, oduševiti njezine obožavatelje.

Bivša djevojka američkog repera 50 Centa pozirala je u jednodijelnom kupaćem kostimu te pokazala bujne obline koje su je i lansirale u svijet poznatih i slavnih.

Daphne je odrasla na Filipinima, ima i portorikanskih korijena, s obitelji se preselila u SAD kad je imala šest godina, a modelingom se počela baviti kao 16-godišnjakinja.

- Kad sam došla u Los Angeles, nisam dobro govorila engleski i zbog toga sam bila jako nesigurna - otkrila je svojedobno Joy.

image
Daphne Joy
Mega/The Mega Agency/Profimedia
image
Daphne Joy
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Kaže kako besprijekornu liniju održava pazeći na prehranu i redovitim treninzima, no nikad nije bila sklona strogim dijetama. S bivšim partnerom 50 Centom ima osmogodišnjeg sina Sirea, a na popisu muškaraca koje je ljubila našli su se i glazbenik Jason Derulo te glumac Tyrese Gibson, a svojedobno su je povezivali i s finsko-kanadskim biznismenom Peterom Nygårdom (79).

- Majčinstvo je najbolja stvar koja mi se dogodila, postala sam odgovornija i organiziranija, imam više suosjećanja, 50 Cent mi često prigovara da sam nekad i previše popustljiva prema sinu - otkrila je u jednom intervjuu lijepa influencerica.

O odnosu s ocem svojega djeteta kaže:

- Prijatelji smo, odlično se slažemo, Sire nam je uvijek na prvom mjestu, bez obzira na to što mi kao roditelji više nismo par - rekla je svojedobno Joy u podcastu Pretty Little Thing.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:31