OPET SVI ZAJEDNO

EKIPA BEVERLY HILLSA OKUPILA SE NAKON 16 GODINA Pogledajte kako danas izgledaju i čime se bave!

 Screenshot

Kultna teen serija 'Beverly Hills' prikazivala se 10 godina, a snimanju je došao kraj u svibnju 2000. godine. Glumci iz serije stekli su veliku slavu, a njihovi obožavatelji i danas vole pogledati koju epizodu.

Mnoge je zato iznenadila, ali i razveselila fotografije cijele ekipe koja se opet okupila 16 godina nakon što se serija prestala snimati.

Fotografija Jennie Garth (Kelly), Lukea Perryja (Dylan), Jasona Priestleya (Brandon), Tori Spelling (Donna), Gabrielle Carteris (Andrea Zuckerman), Vincenta Younga (Noah Hunter) i Christine Elise (Emily Valentine) na Instagramu je izazvala pravo oduševljenje. Na okupljanju nije mogla prisustvovati Shannen Doherty (Brenda) koja se trenutačno liječi od raka dojke.

Bivši kolege i danas prijatelji javno su podržali njezinu borbu protiv ove opake bolesti. Jennie Garth je na Instagramu objavila i poruku 'Bori se kao Brenda' uz poruku svojoj prijateljici koja ju je, kako je napisala', naučila pun toga.

A photo posted by REwindCon (@rewindcon) on

A photo posted by Jennie (@jenniegarth) on

No što je s ostalim glumcima iz serije danas?

Tori Spelling

Tori je u braku s Deanom McDermottom s kojim čeka peto dijete, no u zadnje vrijeme njezino ime često se veže uz financijske probleme jer je navodno pred bankrotom. Razlog tome je i što nakon kraja serije nije imala zapaženiju ulogu, a njezin otac, legendarni Aaron Spelling, nakon smrti ostavio joj je samo 800 tisuća dolara od 600 milijuna na koliko je njegovo nasljedstvo procijenjeno.

Jennie Garth

Nakon što se proslavila u seriji koja je žarila i palila devedesetih, Jennie se pojavila i kao Valerie Tyler u sitcomu 'What I Like About You', a 2012. se pojavila u vlastitom reality showu 'Jennie Garth: A Little Bit Country'. Pojavila se u brojnim televizijskim filmovima, no veću karijeru na filmu nije ostvarila. Dvije godine je bila u braku s Danielom Clarkom, a drugog supruga, petera Facinellija upoznala e 1995. godine. Zajedno su dobili tri kćeri, no rastali su se 2012. godine. Već 2014. Jennie je upoznala trećeg supruga za kojeg se udala srpnju 2015.

Luke Perry

Prije nego što je postao Dylan, Luke je išao na audiciju za Stevea Sandersa koja je na kraju pripala Ianu Zieringu. Poslije kraja serije glumio je uglavnom u televizijskim filmovima, a često je znao isticati kako ga je uloga Dylana obilježila za čitav život.

- Povezivat će me s tim likom dok ne umrem. Ali to je u redu, ja sam ga stvorio, on je moj - izjavio je jedom prilikom.

Iza sebe ima brak s Minnie Sharp s kojom je dobio dvoje djece. Brak je završio 2010. godine, a kasnije se nije ženio.

Jason Priestley

Dok se serija prikazivala, obožavateljice su likom Brandona Walsha bile zaluđene. Iako su mnogi smatrali da će i nakon kraja serije njegova karijera ići uzlaznom putanjom to se nije dogodilo. Snimio je još nekoliko projekata, ali oni nisu bili toliko uspješni. U svibnju 2005. Jason se oženio vizažisticom Naomi Lowde s kojom je dobio dvoje djece.

Brian Austin Green

Glumac za kojim su devedesetih godina žene uzdisale jedini je koji se na mali ekranima uspješno pojavio i u nekim drugim serijama kao što su 'Terminator: The Sarah Connor Chronicles', 'Freddie', ' Wedding Band', Anger Management', kao i 'Smallville te ' Desperate Housewives'. Green je 2004. upoznao glumicu Megan Fox s kojom je započeo i vezu, a vjenčali su se u lipnju 2010. na Havajima. Imaju tri sina. Iako je Megan prošle godine podnijela zahtjev za rastavu braka, i dalje su zajedno.

Ian Ziering

Popularnom Steveu u svijetu serije i filma baš i nije nije išlo pa je tijekom godina nastupao i kao striper u las Vegasu. Iza sebe ima brak s Playboyevom zečicom Nikki Schieler, a 2010. se oženio s Erin Ludwig s kojom ima dvije kćeri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:53