PROBLEMI U BRAKU

Ekipa sa seta se raspričala: Zgodni Bali-beg vara suprugu s glumicom iz ‘Američke pite‘?

Burak i njegova supruga Fahriye osvojili su publiku turskim sapunicama u kojima su često glumili zaljubljeni par
Burak Ozcivit
 Philippe Farjon/Starface/Profimedia

Turski zavodnik za kojim pate žene diljem svijeta, atraktivni Burak Ozcivit (36), najpoznatiji po svojoj ulozi Bali-bega, navodno vara suprugu.

Burak i njegova godinu dana mlađa supruga, Fahriye Evcen, već godinu dana imaju bračne probleme, a izvori bliski paru kažu kako njihovi odnosi nisu baš najbolji.

Glumica Tara Reid (45), za koju se priča da je ukrala Burakovo srce, poznata je po ulozi u filmu "Američka pita". Ona i Burak upoznali su se na setu trilera kojeg zajedno snimaju, "Masha's Mushroom". Od tada se šuška da među njima ima itekakve kemije.

image
Tara Reid
Matt Winkelmeyer/Getty Images/Profimedia

Izvori sa seta navode kako su razmjenjivali strasti u garderobi.

- Završilo je snimanje, a ja sam otišla pokupiti svoje stvari. Odjednom sam čula nekakve zvukove, a par sekundi sam u daljini vidjela Taru kako potpuno gola stoji ispred Buraka - riječi su zaposlenice sa seta.

Obožavatelji ovog glumca ne vjeruju u tračeve.

- Pa pogledajte Taru i pogledajte Fahriye. Sumnjam da Burak vara suprugu s kolegicom. Nadam se da su ovo samo glasine - jedan je od komentara.

Podsjetimo, Burak i njegova supruga Fahriye osvojili su publiku turskim sapunicama u kojima su često glumili zaljubljeni par. Tijekom jednog zajedničkog snimanja, ovaj privlačni par je ljubav sa seta prenio i u stvaran život. U vezi su bili četiri godine, a u Istanbulu 2017. godine uplovili su u bračnu luku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 10:17