NOVI PAR?

Eksplodirala vijest da DiCaprio ima novu djevojku (23), javio se izvor: ‘Evo zašto su zajedno ušli u auto‘

Glumac ima naviku prekida svojih ljubavnih veza nakon što djevojke prijeđu granicu od 25 godina

Victoria Lamas i Leonardo DiCaprio

 Profimedia/

Unatoč glasinama o romansi Leonarda DiCaprija i Victorije Lamas (23), koje su se pojavile nakon što su viđeni zajedno u utorak navečer, izvori za Page Six kažu kako njih dvoje "ipak nisu zajedno". Naime, popularni DiCaprio zaintrigirao je javnost "novom djevojkom" nakon što je prije nekoliko dana fotografiran u društvu lijepe Lamas.

Dobitnik Oscara, kojega prati reputacija da nikada nema djevojku koja je starija od 25 godina, snimljen je kako s Victorijom ulazi u automobil. Novinarima i fotografima posebno je bila zanimljiva činjenica da su odvojeno napustili Birds Street Club nakon druženja, ali su ušli u isti automobil. Usprkos svim glasinama i komentarima na internetu, izvor blizak glumcu tvrdi da Leonardo i Victoria nisu par te da su tu večer bili u većem društvu.

- Družili su se na grupnoj večeri. U automobilu im se pridružilo i nekoliko drugih ljudi, rekao je "insajder" Page Sixu.

Inače, DiCapriov izlazak na večeru s Lamas, koja je kći glumca Lorenza Lamasa, šokirao je DiCaprijeve obožavatelje zbog nagađanja da je već nekoliko mjeseci u vezi s poznatom manekenkom Gigi Hadid.

Njih dvoje su prvi put viđeni zajedno tijekom njujorškog Fashion Weeka u rujnu i od tada pokušavaju svoju romansu zadržati u tajnosti. Međutim, novopečena romansa Hadid i DiCaprija činila se netipičnom s obzirom na glumčevu dosadašnju naviku da prekine svoje ljubavne veze nakon što njegove partnerice prijeđu granicu od 25 godina.

Spomenuta teorija o DiCaprijevoj navici ponovno se često proteže društvenim mrežama i medijima otkako su on i dugogodišnja djevojka Camila Morrone prekinuli u kolovozu, i to samo mjesec dana nakon što je manekenka napunila 25 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:44