THOMAS MARKLE

Eksplozivna ispovijest: ‘Za razliku od Harryja, ja se nisam odijevao kao Hitler ili plesao gol‘

Da, iznevjerio sam kćer, ali i ona je iznevjerila mene, nestala je iz mog života nakon moje operacije srca prije gotovo tri godine, rekao je shrvani otac
Thomas Markle i Harry na Hvaru
 Profimedia, Damjan Tadić/Cropix

Thomas Markle, otuđeni otac Meghan Markle, u utorak ujutro gostovao je u TV showu "Good Morning Britain" nakon što je pogledao eksplozivan intervju koji je njegova kći dala Oprah Winfrey. U njemu je supruga princa Harryja rekla kako "nikad ne bi mogla povrijediti svog sina Archieja onako kako je nju izdao vlastiti otac". Također je priznala da joj je iznimno teško pomiriti se s Thomasom nakon što je on javnosti i medijima govorio o detaljima njihova turbulentna odnosa.

Gospodin Markle tvrdi kako se već sto puta ispričao Meghan zbog činjenice da je sklopio tajan dogovor s paparazzima prije kraljevskog vjenčanja 2018. godine, a kćer i njezina supruga sad je javno pozvao da ga dođu posjetiti.

image
Thomas Markle
NGRE/BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

- Živimo na udaljenosti od 100-tinjak kilometara, volio bih ih vidjeti - rekao je, a prenosi Daily Mail.

- Da, iznevjerio sam kćer, ali i ona je iznevjerila mene, nestala je iz mog života nakon moje operacije srca prije gotovo tri godine. Ni Harryja ni nju nije bilo briga za mene, mogao sam i umrijeti... U intervjuu je rekla da me izgubila - to nije istina, nije me izgubila, uvijek sam bio tu za nju, i sad sam tu, pitanje je samo želi li ona to.

Svi griješimo, ali ja barem nikad nisam plesao gol i nisam se odijevao kao Hitler, a Harry je napravio baš to - rekao je Meghanin otac referirajući se na prinčevo partijanje u Las Vegasu, ali i na otoku Hvaru 2011. godine (tad se u diskoteci bacio u bazen) i skandal iz 2005. kad se Harry na jednoj zabavi pojavio u kostimu sa simbolom svastike.

image
Harry na Hvaru
Damjan Tadic/Cropix

- Nikad nisam prestao voljeti kćer... Ne slažem se sa svim stvarima koje rade moja djeca, ali uvijek ću ih voljeti. I sigurno volim Meghan. Žao mi je zbog svega što se dogodilo, ali želim to ispraviti i popraviti naš odnos - izjavio je Thomas.

Osvrnuo se i na kćerine tvrdnje da je kraljevska obitelj rasistička.

- Ne mislim da su Britanci rasisti - mislim da su Los Angeles i Kalifornija rasistički nastrojeni, ali ne i Britanci i monarhija. To je čisto sranje! A i navodne špekulacije o tome 'koliko će im dijete biti tamno'... Pretpostavljam i nadam se da je to bilo samo glupo sročeno pitanje, ne vjerujem da tu ima rasističke pozadine - rekao je Meghanin otac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:47