POTPUNO SE OTVORILA

Eksplozivni intervju Meghan Markle: ‘Još uvijek se oporavljam od kraljevske obitelji‘

Naglasila je da su ona i Harry ‘svojim postojanjem poremetili dinamiku hijerarhije‘ dok su istovremeno postali hrana za tabloide

Meghan Markle

 Backgrid Uk/Profimedia

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle otvorila se o mnogim stvarima u novom intervjuu za The Cut, a ponajviše o kraljevskoj obitelji i svom odnosu s princem Harryjem.

- Nikada nisam morala potpisati ništa što me ograničava da govorim. Mogu pričati o cijelom svom iskustvu, rekla je za The Cut, ističući da je šutjela zato što je još uvijek u procesu ‘zacjeljenja‘.

Mentalno zdravlje za Sussexove izrazito je važno, otkako je Markle tijekom intervjua s Oprah otkrila koliko je patila.

Tijekom intervjua u ožujku 2021. bračni par je rekao da je nevoljkost kraljevske obitelji da Markle dobije potrebnu pomoć jedan od mnogih razloga zašto su se odmaknuli.

Kada su nedavno otputovali u London na kraljičin platinasti jubilej, Markle je rekla da se vratila u Frogmore Cottage, gdje su ona i Harry prije živjeli, a dok se pakirala, prisjetila se nekih teških trenutaka.

- Vratiš se i otvaraš ladice i kažeš, ‘O Bože. Ovo sam pisala u svom dnevniku?‘, rekla je, dodajući da se osjećala ‘nadrealno‘ što se vratila.

- Bilo je gorko-slatko. Znajući da ništa od toga ne mora biti tako, istaknula je.

Naglasila je da su ona i Harry ‘samo svojim postojanjem poremetili dinamiku hijerarhije‘ dok su istovremeno postali hrana za tabloide.

Meghan se također dotaknula odnosa princa Harryja i njegova oca princa Charlesa, istaknuvši da se Harry osjećao kao da je ‘izgubio‘ oca zbog odluke da napusti svoje javne dužnosti.

Izvor blizak princu Charlesu rekao je da bi princ bio tužan ako bi Harry osjetio da više nisu bliski, dodavši da on voli oba svoja sina.

Sada Meghan i Harry rade na stvaranju novoga života za sebe u Kaliforniji gdje žive sa svoje dvoje djece; trogodišnjim Archiejem i jednogodišnjom Lilibet.

image

Meghan Markle i princ Harry sa svojim sinom Archiejem

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Markle to također čini sa svojim novim podcastom Archetypes što je za nju vrsta ponovnoga predstavljanja same sebe.

- Toliko je stvarno. Osjećam se drugačije. Osjećam se jasnije. Ne pronalazim svoj glas, već dugo imam svoj glas, ali mogu ga koristiti, rekla je.

Ipak, i dalje je oprezna u tome kako koristi svoj glas u nadi da može pronaći mir unutar vlastite obitelji, s obzirom na to da ima otuđeni odnos s ocem i kraljevskom obitelji.

- Mislim da je oprost stvarno važan. Potrebno je puno više energije da se ne oprosti, ali potrebno je puno truda da se oprosti. Stvarno sam se aktivno trudila, pogotovo znajući da mogu reći bilo što, objasnila je.

U međuvremenu je najviše usredotočena na izgradnju sretnoga života za svoju djecu sa svojim partnerom u svemu, Harryjem.

- Mi smo kao sol i papar. Uvijek smo zajedno, rekla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:44