RAT SE NASTAVLJA

Eksplozivno svjedočenje bivše pomoćnice: ‘Amber je bila šefica iz pakla! Johnny? Gospodin!‘

‘Pljuvala je po meni dok je govorila i pitala me kako se usuđujem tražiti takvu plaću‘ rekla je bivša asistentica

Amber Heard u sudnici

 Shawn Thew/AFP

Nastavljen je sudski proces između Amber Heard i Johnnyja Deppa koji ju tuži za klevetu.

Zvijezda filma 'Aquaman' prikazana je kao šefica iz pakla, nakon svjedočenja njezine bivše osobne pomoćnice na suđenju za klevetu glumice u Virginiji.

Kate James za glumicu je radila kao osobna asistentica između 2012. i 2015. godine. James je rekla da nikad nije svjedočila svađi ili fizičkom nasilju među njima, niti je primijetila ikakve tragove obiteljskog nasilja. No, ispričala je kako je Heard prema njoj kao šefica bila grozna, prenosi Insider.

Prema riječima asistentice, Heard je na nju vikala nakon što je ova odbila prijedlog godišnje plaće od 350 tisuća kuna, što je upola manje od toga koliko se za taj posao inače plaća. "Ustala se iz stolice i unijela mi se u facu, bila je nekoliko centimetara od moga lica. Pljuvala je po meni dok je govorila i pitala me kako se usuđujem tražiti takvu plaću", ispričala je bivša asistentica.

image

Amber Heard

Shawn Thew/AFP

Opisala je incident u kojem je glumica na nju jednom prilikom vikala zato što je časopise ostavila negdje u kući umjesto da ih spremi u garažu. Nije mogla prisjetiti točnih riječi, samo je ispričala kako je Amber Heard vikala i vrištala te iskazivala veliki bijes.

James je rekla da je Heard također redovito vikala na nju preko telefona i da joj je slala niz uvredljivih tekstualnih poruka, često u ranim jutarnjim satima.

O Johnnyju Deppu Kate James imala je samo pohvalne riječi. Prema njoj se, kako kaže, uvijek ponašao kao pravi južnjački gospodin, a napomenula je kako joj se već na prvu činio tihim i smirenim čovjekom. Istaknula je da je godinama zbog posla bila u kontaktu s njim i da nikad nije čula da je prema nekome bio nepristojan ili da je vikao.

image

Johnny Depp

Shawn Thew/AFP

Također je rekla da se Depp zainteresirao za njezi nog sina, koji je imao 4 godine kada je počela raditi s Amber. James kaže da je Depp njezinom sinu davao satove gitare i donosio mu darove s godišnjih odmora.

Kada je došao red da Kate James odgovara na pitanja odvjetnika Amber Heard, oni su je svojim ispitivanjem pokušali prikazati kao ogorčenu bivšu zaposlenicu.

Heard je otpustila James iznenada, bez prethodne najave, a asistentica je priznala da joj je to bio financijski šok. Ostala je bez posla, a morala je vraćati rate za hipoteku.

Priznala je i kako je, nakon što je dobila otkaz, nastavila komunicirati s Deppom. Našli su se nakon što joj je Depp poslao poruku da će skupa "srediti" Amber Heard, ali se nije mogla sjetiti točnih detalja razgovora.

image

Amber Heard napušta sud

Samuel Corum/AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:04