SVAKA KOST SE VIDI

Ekstremno mršava Nicole Kidman zabrinula obitelj i prijatelje: ‘Keith je izbezumljen. Gleda kako ona nestaje...‘

U posljednjih nekoliko mjeseci oskarovka je skinula 10 kilograma, tabloidi pišu da je stvar u njezinu strahu od mlađih kolegica

Nicole Kidman

 Chryslene Caillaud/Panoramic/Panoramic/Profimedia/Chryslene Caillaud/panoramic/panoramic/profimedia

Obitelj i prijatelji Nicole Kidman sve su zabrinutiji za njezino zdravlje i to zbog njezine ekstremne mršavosti. Uvijek vitka 56-godišnja Australka, u posljednjih je nekoliko mjeseci izgubila čak 10 kilograma, tvrde američki mediji. O njezinoj pretjerano mršavoj liniji počelo se naveliko pričati početkom studenog kada je sa suprugom Keithom Urbanom Nicole bila na dodjeli godišnjih nagrada Country Music Association u Nashvilleu. Haljina brenda Coperni iz njihove najnovije kolekcije inspirirane glazbenim instrumentima, crni komad s dubokim dekolteom i otkrivenim trbuhom, pokazala je koliko je glumica doista mršava. Nagađanja o poremećaju u prehrani i tračevi o razlozima za dodatno mršavljenje od tada ne prestaju.

Tračerski RadarOnline.com sada je prenio riječi nekog "zabrinutog prijatelja gumice" koji je rekao da je Kidman ekstremno mršava, toliko da joj se mogu "prebrojati kosti".

image

Nicole Kidman

Arroyo-oconnor/Aff-usa.com/Pa Images/Profimedia/Arroyo-oconnor/aff-usa.com/pa Images/profimedia

- Svaka se kost vidi, a ruke i noge toliko su tanke da se čini kao bi ih lagani vjetar mogao slomiti poput grančice - izjavio je prijatelj za taj portal - Izgubila je toliko na težini da izgleda kao da bi je trebalo hospitalizirati.

Pouzdani izvori koje citiraju razni mediji, tvrde kako je Kidman odlučila skinuti još koji kilogram iako je oduvijek na granici zdrave kilaže, iz straha od konkurencije, mlađih kolegica kao što su Jennifer Lawrence i Margot Robbie.

- Strahuje da je njezino vrijeme prošlo. - kazao je insajder - Uvjerena je da će, što mršavija bude, izgledati bolje. Keith je izbezumljen. On gleda kako ona nestaje. Pokušavao joj je reći da mora više paziti na zdravlje, no ona kao da ga ne čuje. Ne vidi što riskira.

image

Keith Urbani Nicole Kidman

Arroyo-oconnor/Aff-usa.com/Pa Images/Profimedia/Arroyo-oconnor/aff-usa.com/pa Images/profimedia

Iako priča ne nestaje, glumica i njezini PR-ovi zasad se nisu oglasili na temu njezine mršavosti. Zašto bi se bojala za karijeru, osim standardnog holivudskog problema s glumicama koje pređu 40-tu, nije jasno. Otkako je došla na A-listu, neprekidno radi. Dobivala je glavne role i velike honorare i kada su se na nju obrušili sa svih strana zbog očiglednog i obilnog korištenja botoksa i filera. Pisalo se kako zbog toga ne može pokazati ni jednu emociju pa joj redatelji okreću leđa. A nije bilo tako. Oskarovka ima pred sobom čak osam projekata u raznim fazama realizacije.

Film "Holland, Michigan", triler o bračnoj nevjeri u kojem s njom glume Gael García Bernal i Matthew Macfadyen se upravo dovršava, a u pretprodukciji je erotski triler "Babygirl" u kojem će joj partner biti Antonio Banderas. Scenarij i režiju filma potpisuje hvaljena Halina Rejin. To je priča o neprimjerenoj ljubavnoj aferi i njezinim posljedicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 08:15