ZBLIŽILI SE

Elizabeta II. i holivudska zvijezda bili su prijatelji u tajnosti: Pili su zajedno čaj, a trebali su izaći i na ručak

Prijateljstvo u nastajanju trebalo se nastaviti s izlaskom na ručak, no kraljica je umrla 8. rujna u dobi od 96

Kraljica Elizabeta II.

 Aaron Chown/pa Images/profimedia

Pokojna kraljica Elizabeta II. i holivudska zvijezda Tom Cruise sprijateljili su se tijekom ljeta, otkrio je izvor za londonski Sunday Times.

Poznati glumac pojavio se u sklopu proslave kraljičina platinastog jubileja, kojom je obilježena njezina 70-godišnja vladavina na prijestolju, no imala je problema s kretanjem pa ga nije mogla upoznati.

- Kraljica je dala do znanja da je stvarno razočarana što tada nije upoznala Toma, pa je pozvan na posebno organiziran obilazak dvorca Windsor. Poslije su samo njih dvoje zajedno popili čaj, otkrio je izvor.

image

Tom Cruise

Raw Image Ltd/mega/The Mega Agency/Profimedia/Raw Image Ltd/mega/The Mega Agency/Profimedia

Posjet je odlično prošao, a Cruise je čak dobio priliku pucati iz svečane puške.

- Bilo joj je drago vidjeti ga i stvarno su se slagali, toliko da ga je pozvala natrag na ručak. Čak mu je dopušteno da doleti helikopterom, dodao je izvor.

Prijateljstvo u nastajanju trebalo se nastaviti s izlaskom na ručak, no kraljica je preminula 8. rujna u dobi od 96 godina, prije nego što su se uspjeli ponovno sastati.

Prije nego što se u svibnju pojavio na njezinom platinastom jubileju, Cruise je tijekom televizijskog intervjua govorio o svom divljenju kraljici.

- Ona je samo žena kojoj se jako divim. Mislim da je ona netko tko ima ogromno dostojanstvo i divim se njezinoj odanosti. Ono što je postigla bilo je povijesno, rekao je tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:12